Paylaş
Albaraka Türk Katılım Bankası Konut Finansmanı

Albaraka Türk son derece esnek bir konut kredisi modeli olan değişken tutarlı esnek taksitli konut finansmanı, tüketicinin tamamen kendi koşullarına göre bir konut finansman hizmeti alabilmesini sağlıyor. Kişiye özel mortgage arıyor ve bunu kâr oranlarına göre çalışan bir bankadan almak istiyorsanız buyrun Albaraka Türk’e.

Değişken Ödeme Tutarı, Esnek Taksit

Kredi değerliliği bulunan, gelirini belgeleyebilen ve geliri, kullanmak istediği finansmanın geri ödemelerini karşılayacak düzeyde olan her Albaraka Türk müşterisi, değişken tutarlı esnek taksitli konut finansmanından faydalanabilir. Bu sayede, ödemelerini kendi özel koşullarına uygun şekilde ayarlayabilir ve sıkıntı yaşamadan geri ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Albaraka Türk Konut Finansmanı Randevusu Alın

444 5 666

Albaraka Türk Konut Finansmanı Câiz mi?

İletişim kanallarımızdan gelen soruların çoğunluğunu katılım bankalarının dinen câiz olup olmadığı yönündeki sorular oluşturuyor. Yaptığımız araştırma ve danışmalardan edindiğimiz bilgilere göre temelde dîne uygun olan sistemlere yapılan bazı eklemeler sorun teşkil edebiliyor. Ayrıca kağıt üzerinde dîne uygun olan sisteme adım adım uyulmaması da sorun teşkil edebiliyor. Fâiz çekincesiyle hareket eden halkımız için yaptığımız özel araştırmaları içeren İslâmi Mortgage Makalelerimizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız