Paylaş
Türkiye Finans Azalan Taksitli Konut Finansmanı Faizsiz Konut Kredisi

Türkiye Finans Azalan Taksitli Konut Finansmanı gelir-gider dengesindeki değişiklikleri öngörebilen tüketiciler için düşünülmüş. Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. konut finansmanı ürünlerinden olan bu finansman ürünü, taksitlerinizin azalarak devam etmesi üzerine kurulu.

Elbette yine bir murabahalı satış yöntemi takip ediliyor ve beğendiğiniz konut banka tarafından satın alınarak tüketiciye satılıyor. Böylece fâizsiz konut kredisi arayışları son buluyor.

Türkiye Finans Azalan Taksitli Konut Finansmanı Ürünü

Türkiye Finans Azalan Taksitli Konut Finansmanı sıra dışı bir özellikle karşımıza çıkıyor. Taksitleriniz sabit olmadığı gibi enflasyon ve benzeri sebeperle artmıyor da… Aksine azalıyor. Türkiye Finans bu konuda “gelir-gider dengesizliğini ön görebilen tüketicilerimiz için düşünüldü” diyerek, modelin amacını belirtiyor. Tabii ki İslâmi alışveriş türlerinin tamamında aranılan bir vasıf bu alışverişte de yer alıyor: Tüm taksitler sözleşme esnasında belirli oluyor.

İnternetten beğendiğiniz eve karar verdiniz. Yapmanız gereken şey hemen bir Türkiye Finans Katılım Bankası şubesine gitmek ya da aşağıda verilen numaraları aramak. Ardından banka adına ev sahibiyle pazarlık ve görüşmeleri yapabilmek için bankadan sözlü bir vekalet almak. Bundan sonra özgürce gidip ev sahibiyle görüşebilir, evin her konuda bilgilerini edinebilir, pazarlık dahi yapabilirsiniz.

Banka, beğendiğiniz bu evi satın alacak, üzerine kârını koyarak, anlaşmanızda belirlenen vadede fâizsiz olarak size satacak. Üstelik azalan taksitlerle!

 

Gelirleriniz ve giderlerinizdeki dengesizlikler öngörebiliyorsanız, hemen Türkiye Finans Azalan Taksitli Konut Finansmanı maliyetlerine bakabilirsiniz. Belki de sizin için en avantajlı konut finansmanı budur.

Türkiye Finans Azalan Taksitli Konut Finansmanı Başvuru Belgeleri

Türkiye Finans, bu finansman modelinden faydalanacak olan kişilerden aşağıda belirtilen bilgi ve belgeleri talep ediyor:

  • Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport (geçerli kimlik belgesi),
  • Gelir beyanına dair belgeler (maaş bordrosu gibi),
  • Ücretli çalışan kişiler için, maaş bordrosu antetli kağıt ile bildiriliyor ise firmanın imza sirküleri beyanı,
  • Serbest meslek sahipleri ve işletme sahipleri için son yıla ait vergi levhası ve onaylı bilanço, gelir tabloları, mizan, imza sirküleri, kuruluş ve en son ortaklık payını gösteren Ticaret Sicil Gazetesi,
  • Satın alınacak konuta ait kat mülkiyeti veya kat irtifakı tapusu
  • Satın alınacak konuta ait yapı kullanım izin belgesi
  • Banka gerekli gördüğü durumlarda kefil isteme hakkını saklı tutuyor. Bununla birlikte, kefil istenirse, onun için de aynı belgeler talep ediliyor.

Türkiye Finans Azalan Taksitli Konut Finansmanı Başvurusu

444 2 444 – 0850 222 2244

Türkiye Finans Konut Finansmanı Ürünleri

Türkiye Finans Konut Finansmanı Bilgi Sayfası

Türkiye Finans Konut Finansmanı Câiz mi?

İletişim kanallarımızdan gelen soruların çoğunluğunu katılım bankalarının dinen câiz olup olmadığı yönündeki sorular oluşturuyor. Yaptığımız araştırma ve danışmalardan edindiğimiz bilgilere göre temelde dîne uygun olan sistemlere yapılan bazı eklemeler sorun teşkil edebiliyor. Ayrıca kağıt üzerinde dîne uygun olan sisteme adım adım uyulmaması da sorun teşkil edebiliyor. Fâiz çekincesiyle hareket eden halkımız için yaptığımız özel araştırmaları içeren İslâmi Mortgage Makalelerimizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız