Paylaş
Türkiye Finans Ara Ödemeli Konut Finansmanı Faizsiz Konut Kredisi

Türkiye Finans Ara Ödemeli Konut Finansmanı ile çeşitli dönemlerde ödemeler yaparak borcunuzu bitirebileceğiniz bir konut finansmanı ürünü. Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. yetkilileri, pirim ve ikramiye dönemleri ile yılın belli zamanlarında gelirinizde artış oluyorsa bu modelden faydalanabileceğinizi söylüyor.

Türkiye Finans, bir katılım bankacılığı prensibi olarak yine murabahalı satış yöntemi üzerinden geliştirdiği sistemle tüketicilere ulaşıyor. Yinelemek gerekirse, katılım bankası tarafından satın alınan ev, kâr konarak tüketiciye satılıyor. Konut kredilerinde ulaşılamayan fâizsiz bankacılık sistemi ile burada fâizsiz konut finansmanı sağlanmış oluyor.

Türkiye Finans Ara Ödemeli Konut Finansmanı Ürünü

Türkiye Finans Ara Ödemeli Konut Finansmanında taksitlerinizi 3, 6, 12 ay gibi periyodlarda düzenli olarak ödeyebilirsiniz. Taksitlerin tamamı önceden, sözleşme esnasında belirlenmiş oluyor.

Türkiye Finans Ara Ödemeli Konut Finansmanı Başvuru Belgeleri

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. tarafından ilan edilen bilgilere göre, konut finansman modellerinden faydalanmayı isteyen tüketicilerin şu bilgi ve belgeleri hazırlaması gerekiyor:

  • Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport (geçerli kimlik belgesi),
  • Gelir beyanına dair belgeler (maaş bordrosu gibi),
  • Ücretli çalışan kişiler için, maaş bordrosu antetli kağıt ile bildiriliyor ise firmanın imza sirküleri beyanı,
  • Serbest meslek sahipleri ve işletme sahipleri için son yıla ait vergi levhası ve onaylı bilanço, gelir tabloları, mizan, imza sirküleri, kuruluş ve en son ortaklık payını gösteren Ticaret Sicil Gazetesi,
  • Satın alınacak konuta ait kat mülkiyeti veya kat irtifakı tapusu
  • Satın alınacak konuta ait yapı kullanım izin belgesi
  • Banka gerekli gördüğü durumlarda kefil isteme hakkını saklı tutuyor. Bununla birlikte, kefil istenirse, onun için de aynı belgeler talep ediliyor.

Türkiye Finans Ara Ödemeli Konut Finansmanı Başvurusu

444 2 444 – 0850 222 2244

Türkiye Finans Konut Finansmanı Ürünleri

Türkiye Finans Konut Finansmanı Bilgi Sayfası

Türkiye Finans Konut Finansmanı Câiz mi?

İletişim kanallarımızdan gelen soruların çoğunluğunu katılım bankalarının dinen câiz olup olmadığı yönündeki sorular oluşturuyor. Yaptığımız araştırma ve danışmalardan edindiğimiz bilgilere göre temelde dîne uygun olan sistemlere yapılan bazı eklemeler sorun teşkil edebiliyor. Ayrıca kağıt üzerinde dîne uygun olan sisteme adım adım uyulmaması da sorun teşkil edebiliyor. Fâiz çekincesiyle hareket eden halkımız için yaptığımız özel araştırmaları içeren İslâmi Mortgage Makalelerimizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız