Paylaş
2018 Mayıs Faizsiz Konut Finansmanı Vade Oranları

2018 Mayıs Faizsiz Konut Finansmanı Vade Oranları belirlendi. Konut kredileri faiz oranları ve buna paralel faizsiz konut kredisi finansman oranları son aylarda oldukça dalgalı bir seyir izliyor. Devlet kuruluşları ve hatta Cumhurbaşkanı tarafından yapılan  açıklamalarla kısa süreli olarak yüzde 1 seviyesinin altında düşen ve tekrar yüzde 1’i aşan oranlarda tedirginlik hakim. Açıklanan takvime göre 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlere kadar mevcut seviyenin korunacağı ön görülürken, yine de oranların oldukça kırılgan bir yapıda olduğunu unutmamalı. Piyasada oluşacak herhangi bir tepki kısa ve orta vadeli kredilendirmeleri doğrudan etkiliyor.

Faizsiz Konut Kredileri

Mortgage Bankası tarafından 2017’nin üçüncü çeyreğinden itibaren yayın ve çalışmalarımız faizsiz bankacılık üzerine yoğunlaşıyor. Bu çerçevede Faizsiz Konut Finansmanı Vade Oranlarını yayınlayarak, tüketicilerimizin dikkatini de burada toplamayı hedefliyoruz.

Konut kredileri yerine sunduğumuz katılım bankalarının kâr payı oranları hakkındaki bilgiler, ilgili kuruluşların halka açık olarak sağladığı veriler üzerinden derlenmiştir. Finansman ve vade miktarına göre oranlarda değişiklikler olabileceğini, tablolarda belirtilmeyen ve bankalar tarafından ilân edilmemiş ek ücretler çıkabileceğini bulunabileceğini hatırlatmak isteriz.

2018 Mayıs Faizsiz Konut Finansmanı Vade Oranları

2018 Mayıs Faizsiz Konut Finansmanı Vade Oranları hakkında bilgi vermek için 1 Mayıs 2018 tarihli faizsiz konut finansmanı oranlarını inceleyerek bir derleme yaptık. Bunları sizlere bir gösterge olarak sunmaya gayret ediyoruz. Unutulmamalıdır ki verilen sunulan derlemeler tamamen bilgi verme amaçlı olup, anılan kuruluşlardan herhangi biri adına bağlayıcılığı bulunmamaktadır.

Her ne kadar fâizden kaçınarak katılım bankalarına yönleniliyorsa da, ürünler hakkında burada sadece bankaların ilan ettiği ölçüde bilgileri derleyebiliyoruz. Sistemin dilediğiniz gibi fâizsiz ve helâl olarak kalmasında kendi payınız da olacağını hatırlatmak isteriz. Bu noktada, faizsiz konut finansmanında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili yayınlanmış ve yayınlanacak yazılarımızı da takip etmenizi tavsiye ediyoruz.

Mayıs 2018 Faizsiz Konut Finansmanı Oranları

Tablodaki değerler, 100.000 liralık finansman için belirtilen sürelerde ilan edilen basit oranları ifade eder. Yıllık maliyet oranlarına burada yer verilmemiş olup, finansman tahsis ücreti, ekspertiz ücreti gibi sair ilaveler olacağını unutmayınız.

2018 Mayıs – En Uygun Konut Finansmanı Hangisi

2018 Mayıs Faizsiz Konut Finansmanı Vade Oranları Katılım bankalarının açık olarak yayınladığı oranlar ışığında 100.000 liralık borçlanma için hesaplayarak bu ayın en uygun konut kredisini bulmaya çalıştık. Mayıs 2018 için en uygun finansmanın yüzde 1,13 ile yüzde 1,17 arasında Ziraat Katılım tarafından Konut Finansmanı Kampanya Paketinde gerçekleştiğini gördük. Ancak kampanyasız uygulamasında aynı banka tarafından 1-120 ay arasında uygulanan oranın 1,30 olduğunu da not düşelim.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız