Paylaş

Sotheby's International Realty Türkiye Ofisini AçtıTeknoloji Holding‘in patronu Emin Hitay, dünyada lüks konut satışlarıyla bilinen Sotheby’s International Realty‘yi Türkiye’ye getirdi. Sotheby’s International Realty Affiliates, Nişantaşı’nda açtığı ofis ile resmen Türkiye’de faaliyetine başladı. Başka ülkelerdeki konut portföylerini Türk müşterilerine açıp Türkiye’deki projeleri de dünyaya pazarlayacak Emin Hitay işe İstanbul’dan başlayacak.

Emin Hitay firma ile 25 yıllık master franchise anlaşması yaparken, ileride yurtdışı ofisleri de açacağını belirtiyor. Açılış ile ilgili konuşan Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. CEO‘su Michael R. Good, “Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu’daki büyüme planlarımız için kritik bir öneme sahip. Bu hamleyle Türkiye’nin küresel lüks gayrimenkul pazarına yeni bir kapı açacağız. 42 ülkede 500 ofisimiz ve 11.000 elemanımız var. Bu ciddi bir ağ.” dedi.

Türkiye Sotheby's Ofisi Nişantaşı'nda Açıldı

Sotheby’s’in Nişantaşı Vali Konağı Caddesinde 18 numarada faaliyete geçirilen ofisi Türkçe, İngilizce ve Ermenice hizmet verebiliyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız