Paylaş

Artaş İnşaat Arena Park AVM AçıyorAvrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş İnşaat 19 Ağustos 2011 günü Arena Park AVM‘nin açılışını yapacak. Avrupa Konutları ve Avrupa Konakları markalarıyla 8.000’den fazla konut üretimi yapan Artaş İnşaat, alışveriş merkezi konusunda da oldukça iddialı. Avrupa Konutları’ndaki iddiasını Arena Park AVM ile ticari gayrimenkule de taşıyan Artaş İnşaat‘ın bu 4. AVM projesi.

4’üncü AVM yatırımının inşaatına devam eden Artaş İnşaat’ın patronu Süleyman Çetinsaya, Atakent’teki Arena Park AVM’yi 19 Ağustos’ta açmayı planlıyor. 80 milyon liralık yatırımla 9.5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Arena Park, Atakent bölgesinin ilk AVM’si özelliği taşıyor. Avrupa Konutları Atakent 3 ve Florya Avrupa Konakları projelerine devam eden Artaş İnşaat, Maslak ve Ispartakule’de 2011 sonuna kadar yeni konut projelerine de start verecek.

Üstü Açık AVM

Atakent’in ilk alışveriş merkezi olacak olan Arena Park AVM, kapalı bir alışveriş merkezi yerine, üstü açık ve sokak konseptinde bir AVM. Bu orijinal yapısıyla ziyaretçilere keyifli bir alışveriş ortamı sunacak olan Arena Park AVM’nin 4 ana girişi bulunacak.

Artaş İnşaat Arena Park AVM

Avrupa Konutları Maslak

Süleyman Çetinsaya, Artaş İnşaat ile Avrupa Konutları markasını Maslak’a taşıma planları yapıyor. Yaklaşık 800 konutun planlandığı Avrupa Konutları Maslak, stüdyo, 1+1 ve 2+1 kontlar içerecek.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız