Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Bugüne kadar villa ve orta gelirin üstünü hedefleyen konutlar inşa eden Eston Yapı yeni projeleri ile orta gelirin alt kesimine konut üretecek.

Bu alanda İzmit-Derince'de ürettiği toplam 200 konutluk projesi ile ilk denemesini gerçekleştiren şirket, aldığı sonuçların ardından Çorlu, İzmit, İzmir ve Denizli gibi illerde sosyal konutlar üretmeyi hedefledi.

Şirketin İzmit-Derince'nin en planlı gelişen Sopalı Çiftliği mevkiinde Barışkent Toplu Konut Projesi yanında konumlandırdığı Derince Evleri, 18 bin metrekare alan üzerinde 5'er katlı toplam 10 adet bloktan oluşuyor. Sitede brüt 126 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Bitiş tarihi 2006 sonu olarak planlan sitede daire fiyatları 57 bin 300 ile 74 bin 200 YTL arasında değişiyor. Eston Yapı Genel Müdürü Salih Kuzu, "Orta sınıfın altına ilk kez iniyoruz. Derince bizim için deneme projesiydi, başarılı olduk. Yeni yerlerde bu tür projeler yapmayı düşünüyoruz" dedi.


Öte yandan şirket, arsası olana 90 günde teslim edilmek şartı ile 17 farklı mimari modele ve 10 yıl taşıyıcı sistem yapı garantisine sahip villalar da yapıyor. Eston Villa, yapım ortaklarının etkinliğini ve sayısını artırarak Eston Villa markalı bina sayısını, gelecek yıl iki katına çıkarmayı hedefliyor. 1. Yapım Ortakları Toplantısı’nı İstanbul’da gerçekleştiren Eston Villa'nın yapım ortağı kuruluşlar, 2007’yi perakende inşaat alanında atılım yılı ilan etti.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız