Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

RE/MAX Türkiye, RE/MAX International kongresinde 63 ülke ve bölge arasında 2005 yılında verdiği 55 yeni franchise ile ofis ağında en hızlı büyümeyi gerçekleştiren ülke oldu.

2005 yılını yüzde 60 büyüme ile dünya şampiyonu olarak tamamlayan RE/MAX Türkiye, yıl sonu itibariyle 150’nin üzerinde ofise ulaştı. RE/MAX Türkiye sistemine dahil 75 Türk gayrimenkul profesyoneli de, geçen yıl RE/MAX International’ın yıllık satış başarılarını ödüllendirdiği gayrimenkul danışmanları arasında yer alma başarısı gösterdi.

RE/MAX Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, 2004 yılında, bağlı olduğu RE/MAX Europe’un 46 bölge ofisi içinde en hızlı büyüyen 4. ofisi konumunda bulunan RE/MAX Türkiye, RE/MAX sistemi içinde 2005 yılı sonunda dünya şampiyonluğuna ulaştı. RE/MAX International’ın, en fazla franchise satışı gerçekleştiren 63 ülke ve bölge arasında yaptığı sıralamada RE/MAX Türkiye, 55 yeni ofis performansı ile ilk sırada yer aldı. RE/MAX Türkiye franchise danışmanlarından Beyhan Güvenkaya, franchise satışta dünya ikinciliğini elde ederken, İ.Ufuk Şevki de dördüncü oldu.

RE/MAX Türkiye üyelerinden oluşan 75 kişilik bir kadro “2005 Yılı RE/MAX International En Başarılı Satış Klüpleri”ne girmeye de hak kazandı. RE/MAX 7 Tepe Broker/Owner’ı Hasan Can “Hall of Fame” klubünde yer alırken, Chairman’s Club başarısını, RE/MAX ANT Selma Kılıçoğlu, RE/MAX Plaza 1 Netsi Sadi, RE/MAX Armoni Kemal Bakır birlikte yaşadılar.

Platinium Club’a giren isimler ise, RE/MAX Ant Turgay Gürsel, RE/MAX Ac 1 Ümit Oruçoğlu, RE/MAX Golden Benan Kürşat, RE/MAX Ac 1 Aydın Meşe ve RE/MAX Ac 2 Serhad Kara oldu.

29 farklı ülkede 46 master franchise’ı bulunan RE/MAX Europe’a bağlı olarak çalışan RE/MAX Türkiye, 2005 yılı sonunda 150 ofis, 230 ofis sahibi Broker/Owner, 850 Gayrimenkul Danışmanı ile 150 Ofis Yöneticisi ve Ofis Asistanı’ndan oluşan dev bir hizmet ağına ulaştı.

RE/MAX Türkiye, geride bıraktığımız yıl, güvenilir ve uzman gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunduğu il ve bölgelere de yenilerini ekledi. RE/MAX Türkiye, önümüzdeki birkaç yıl içinde ofis sayısını 300’e, gayrimenkul danışmanı sayısını 10 bine ve pazar payını da yüzde 30’lara çıkarmayı hedefliyor.

63 ülkede, 5.880 ofisi ve 113.600 gayrimenkul danışmanı ile hizmet veren RE/MAX International, dünya genelinde, en çok satışı gerçekleştirerek gayrimenkul sektörünün lideri konumunda bulunuyor.

HABER / DÜNYA

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız