Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Zorlu Grubu, gayrimenkul sektörüne girmek için harekete geçti. ilk adımı da Zorlu Gayrimenkul Grubu'nun kuruluş çalışmalarına başlayarak attı.

Gayrimenkul Grubu'nun faaliyet alanı, değerli araziler üzerine nitelikli gayrimenkul projeleri geliştirmek, bunları inşa ettirmek, satış-pazarlama ve işletmelerini yaptırmak olacak. Tekstil, bankacılık, finansal hizmetler, enerji gibi alanlarda faaliyetlerini sürdüren Zorlu Grubu, artık gayrimenkulde de hizmet vermeye başlayacak.

Zorlu Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü'ne ise Levent Ergül atandı. ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1985'te mezun olan Ergül, iş yaşamına STFA'nın Suudi Arabistan şantiyesinde başladı. Daha sonra Ekinciler İnşaat'ta görev alan Ergül, 1988-1997 yılları arasında da ABD'de Keith and Schars'da proje mühendisi ve proje müdürü olarak çalışıp, dönüşte tekrar Ekinciler'de görev yaptı. 6 yıl Soyak'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Ergül, Han Yapı'nın Genel Müdürlüğü görevinden Zorlu Grubu'na geçti.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız