Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Century 21 dünyada ilk kez emlak danışmanlarına yönelik üst düzey eğitim programını (MBA) Türkiye'de başlattı.

Türkiye'de emlak danışmanlığı hizmetinin artık üniversite mezunu profesyoneller tarafından verilmesini hedefleyen emlakçılar yasası beklenirken uluslararası emlak zinciri Century 21 dünyada ilk kez emlak danışmanlarına yönelik üst düzey eğitim programını (MBA) Türkiye'de başlattı.
 
Century 21 Türkiye ofisinin, Kavrakoğlu Danışmanlık işbirliği ile geliştirdiği programın 23 kişilik ilk sınıfı dün eğitime açıldı. Ceylan Intercontinental Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Century 21 Türkiye Genel Müdürü Ahmet Rauf Saatçi, seçilmiş 23 emlak ofisinin bugünden itibaren bir yıllık süre zarfında MBA eğitimi alacaklarını söyledi. Saatçi, bu eğitimin dünyada ilk kez verildiğinin altını çizdi.

Executive MBA eğitim programında danışmanlar bir yıl süresince finans ve organizasyon, stratejik pazarlama, finansal analiz, risk yönetimi, süreç yönetimi gibi temel konularda eğitim alacak. Alınan bu eğitimin sonunda gayrimenkul danışmanları ve ofis sahiplerine Executive MBA sertifikası verilecek. Zaman ve mekân kısıtlaması olmayan programın katılımcıların işlerinden geri kalmadan takip edebileceği bir eğitim olduğunu söyleyen Saatçi, work shop ve örnek vakalarla katılımcıların eğitimlerini gerçek olaylarla sınayabileceğini belirtti.


Saatçi, "Bugün ofislerimizde çalışan arkadaşlarımızın yüzde 90'ı üniversite mezunu. Her birine nasıl yeni bilgiler ve yeni bakış açıları kazandırabiliriz diye düşündük. Bu düşünce bizi sektörde bir ilke daha imza atmaya götürdü" dedi.

HABER – SELMA ŞENOL / REFERANS

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız