Paylaş
KİPTAŞ Silivri Konutları 3 Etap Kuraları Çekildi

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura çekimi yapıldı. KİPTAŞ tarafından Silivri’de inşası devam eden sosyal amaçlı konut projesinin 3. etabında kuraların çekilmesiyle konut sahipleri belli oldu. Projedeki 99 adet giriş daire engelli vatandaşlara tahsis edildi. KİPTAŞ Silivri Sosyal Konutları içinde 3+1 daireler 215.000 liradan satıldı.

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap Kura Çekilişi

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde bir konuşma yaptı. Evi olmayan vatandaşlar için geliştirilen 1.508 konutun kura çekiminde sevinen ve üzülenler olacağını söyleyen Yıldırım, “Bana ev çıkmadı diye üzülmeyin” diyerek, yakın zamanda yeni bir etap için çalışmalara başladıklarını haber verdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım

Yıldırım, şu an yapılan konutların yanı başında başka arsaların olduğunu belirterek, “Burada yeni bir etap olarak 1.350 konut inşa edip sizlere sunacağız. Kurada ismi çıkmayanlar, o konutlar için yeni bir çekim hakkı kazanmış olacak” dedi.

KİPTAŞ Silivri Sosyal Konutları

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap için kura çekimi her zamanki gibi büyük heyecana sahne oldu. Açıklanan isimler büyük sevinç yaşadı. Kiptaş Silivri Evleri 3. Etap Projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi. Kiptaş Silivri Konutlarında 2+1 daireler 195.000 ₺, 3+1 daireler ise 215.000 ₺ fiyatla satıldı. Projede 66 adet 3+1 daire, 1.442 adet 2+1 daire bulunuyor. Daire büyüklükleri ise 92 ile 112 metrekare arasında planlandı.

2+1 giriş katı olan 99 daire, engelli vatandaşlara tahsis edildi. Zemin kat daireler, engelli vatandaşlar için ihtiyaca uygun olarak tasarlandıktan sonra teslim edilecek. Bununla birlikte, 36 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği ile ve %20 peşinat, 120 aya kadar kredilendirme seçeneği de sunuldu.

Kur’ada ismi çıkmayan başvuru sahiplerinin ön kayıt bedelleri, başvuru formunda bildirdikleri IBAN hesabına 11 Mayıs 2018 günü geri ödenecek.

KİPTAŞ Merkez İletişim Hattı

0212 414 9898 Bize Sorun

KİPTAŞ Konutları Projeleri ve KİPTAŞ Haberleri

KİPTAŞ Projeleri ve KİPTAŞ Konutları ve KİPTAŞ Sosyal Konutları sayfalarımızdan projelerle ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Projelerin ilerleyiş ve kuruluş içi haberlerini de KİPTAŞ Haber sayfalarımızda bulabileceksiniz. KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

KİPTAŞ’ın satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. İlgili yazılar altında sorularınızı yöneltmekten çekinmeyiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız