Paylaş
KİPTAŞ Ev Fiyatları 2018

Kiptaş ev fiyatları 2018 yılında da her kesime hitap etmesiyle dikkat çekiyor.

İnşaat sektörünün öncü kuruluşlarından birisi olan ve birçok farklı projeye imza atan Kiptaş, İstanbul’un birçok bölgesinde yapmış olduğu konutlar ile biliniyor. Hali hazırda tam 8 projenin satışını sürdüren firma, değişik bütçelere göre yapmış olduğu projeler ile dikkat çekmekte. Bu noktada Kiptaş ev fiyatları 2018 yılında da birçok kişi tarafından merak edilmekte.

Kiptaş Ev Fiyatları 2018’de Nasıl?

Kiptaş, en alt gelir grubundan en üst gelir grubuna kadar değişik kesimlere hitap eden bir inşaat firması. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra farklı inşaat şirketleri ile değişik projeler tasarlayan işletmenin fiyatları, projelere göre değişiyor. Bu noktada Kiptaş ev fiyatları 2018 yılında şu seviyede karşımıza çıkıyor:

  • Kiptaş Silivri 3. etap konutları, en uygun fiyatlı Kiptaş projeleri içinde bulunuyor. Konutların fiyatları 195 bin TL’den başlıyor. En pahalı daire ise 215 bin TL.
  • Yeşilce Aydos projesi kapsamında bulunan konutların fiyatları 292 bin TL alt limit ile dikkat çekiyor. Bu fiyatlar, konutun büyüklüğüne ve oda sayısına göre 597 bin liraya kadar çıkabiliyor.
  • Venezia projesi kapsamında konutların fiyatları en az 534 bin TL olarak belirlenmiş. Projedeki en yüksek fiyat ise 2 milyon 22 bin TL olarak belirtiliyor.
  • Locamahal Konutları adı ile bilinen ve Zeytinburnu’nda yer alan projede, fiyatlar 699 bin TL ile 1 milyon 988 bin TL arasında değişiyor.
  • Levent Projesi, Kiptaş tarafından yapılan bir başka proje. En düşük ev fiyatı 722 bin TL iken en pahalı fiyat ise 2 milyon 115 bin TL olarak dikkat çekiyor.

Kiptaş ev fiyatları belirlenirken, lokasyon ve konsept ile beraber daha farklı kriterler de göz önünde bulunduruluyor. KİPTAŞ sosyal konutları ve alt gelir grubuna yönelik konutları genelde kendi yaparken, lüks projeleri doğrudan büyük firmalara ihale ediyor.

KİPTAŞ Merkez İletişim Hattı

0212 414 9898 Bize Sorun

KİPTAŞ Konutları Projeleri ve KİPTAŞ Haberleri

KİPTAŞ Projeleri ve KİPTAŞ Konutları ve KİPTAŞ Sosyal Konutları sayfalarımızdan projelerle ilgili bilgileri edinebilirsiniz. Projelerin ilerleyiş ve kuruluş içi haberlerini de KİPTAŞ Haber sayfalarımızda bulabileceksiniz. KİPTAŞ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

KİPTAŞ’ın satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. İlgili yazılar altında sorularınızı yöneltmekten çekinmeyiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız