Paylaş

Ukra City Reklamında Necati Şaşmaz Son yıllarda 4.000’e yakın konutu teslim eden Ukra İnşaat’ın son lansmanı 2.650 konutluk Ukra City, aslında firmanın yakın zaman için planladığı 1 milyar dolarlık projenin öncesindeki son proje olarak vitrine çıktı. Ukra İnşaat film ve dizi sponsorluklarının ardından Kurtlar Vadisi serisinin yıldızı Necati Şaşmaz‘la gerçekleştirdiği reklam filmi sebebiyle adından daha fazla söz ettirmeye başladı.

Son reklam kampanyasına 8 milyon dolar ayırarak, sektörde rekabete reklam kanalından da ortak olan Ukra İnşaat, Beylikdüzü’nde 1.000.000.000 dolarlık bir projeye hazırlanıyor. 2011 yılında lanse edilecek proje, AB kitlesine hitap edecek ve projenin toplam büyüklüğü 1 milyar Amerikan dolarını bulacak. Ukra İnşaat şu anda Han Plus, Hane Plus ve Ukra City projelerini bir arada yürütürken, 2011 yılında 2 büyük projeye daha imza atmaya hazırlanıyor.

Polat Alemdar değil Necati şaşmaz kimliğinin tercih edildiği bildirilen güncel reklam kampanyasının bütçesi 8 milşyon dolar olurken, Ukra İnşaat’ta reklam bütçeleri yıllık değil, kampanya bazında planlanıyor. Necati Şaşmaz isminin, yapılan güven endeksi araştırmasından çıktığı belirtiliyor.

Şaşmaz’ın reklamında yer aldığı Ukra City 2.650 daireden oluşan dev bir proje. Proje kapsamında 3 havuz ile birlikte saunasından fitnesine, Türk hamamına, buhar banyosuna ve alışveriş alanlarına kadar geniş sosyal alanlar planlanmış. Proje 6’sı kare, 1’i yıldız şeklinde toplam 7 bloktan oluşuyor. Bloklar birbirinin önünü kapamayacak şekilde, köşe komşu planında konumlandırılmış.

Yeşil botanik kat bahçeleriyle dikkat çeken Ukra City projesinin 2012 Aralık ayında tamamlanması planlanırken, projedeki konut fiyatları ise 75.000 lira ile 250.000 lira arasında değişiyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız