Paylaş

Varyap Meridian Dünyanın En İyisiVaryap tarafından Batı Ataşehir‘de projelendirilen ve gayrimenkul oskarlarında dünyanın en iyisi ödülünü alan Varyap Meridian‘de biri Varyap Grand Tower olmak üzere 5 blokta toplam 1.500 konut yer alıyor. Projede ayrıca 5 yıldızlı bir otel ile işmerkezi, ticari ve sosyal alanlar da bulunuyor. Böylesine özel bir projeden daire almak istediğinizde 236.000 lira ile 2 milyon lira arasında bir bütçeniz olması gerekiyor.

Varyap Meridian geçtiğimiz aylarda gayrimenkul oskarları olarak da anılan, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri International Property Awards kapsamında “En iyi mimari proje” kategorisinde dünyanın en iyisi seçilmişti.

Varyap Meridian toplam 5 blokta 1.500 konutu barındırırken, stüdyodan 4+1’e kadar diarelerden oluşuyor. Daireler 49,25 metrekare ile 273,44 metrekare arasında değişiyor. Projenin incisi Varyap Grand Tower bloğunda bir daire almak için 336.000 lira ile 1.906.000 arasındaki dairelerden seçim yapmanız gerekecek. Ancak bu dairelerden birini almak için 3.000 TL peşinat vererek yüzde 0,44 oranla taksitlendirme yapmanız da mümkün.

Varyap Meridian Projesinden Gece Genel Görünüm Harika

Varyap Grand Tower’da teraslı 38 adet daire bulunurken, bunların yüzde 80’inde 5 ila 24 metrekarelik kat bahçeleri yer alıyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, kafeterya, buhar odası, soyunma odaları da içeren sosyal alanlar daire sahipleri için düşünülmüş. Ayrıca 2 adet açık yüzme havuzu da burada yer alıyor.

Varyap Meridian Projesi hakkında daha detaylı bilgi ve diğe Varyap projeleri ile Varyap iletişim bilgilerine de ulaşmak için firmanın sitemizdeki sayfasına bakabilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız