Paylaş

UKRA İnşaat Hane Plus logosuUKRA İnşaat, yıla damgasını vuracak dev bir kampanya ile 2011 Aralık teslimi Hane Plus projesinde kalan konutları satışa sundu. 800 konutluk projede yer alan konutların 5.000 TL peşinat ile satın alınırken, teslim tarihine kadar başka bir ödemenin yapılmadığı kampanya büyük ilgi görüyor. Konut sektörünün iddialı firmalarından olan UKRA İnşaat bu kampanya ile Hane Plus evlerini bitirecek gibi görünüyor.

İnşaat sektörünün en iddialı firması Ukra İnşaat, 2011 yılında bomba gibi bir kampanyayı hayata geçiriyor. İstanbul’un parlayan yıldızı Esenyurt bölgesinde inşa edilen Hane Plus konutlarında bugüne kadar yapılmamış kampanya ile ev almak artık çok kolay.

Hane Plus Konutları Aralık 2011 Teslimi

1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde 62 metrekare ile 160 metrekare brüt alana sahip konut seçenekleriyle satışa sunulan Hane Plus kampanyasında 2011 Mart ayı boyunca inanılmaz fırsatlar tüketicileri bekliyor. Sınırlı sayıdaki evlerin fiyatı 79.400 lira ile 243.700 lira arasında değişiyor.

Esenyurt Hane Plus Genel Görünüm

Kampanyada her konut tipi için 5.000 lira peşinat ödemek yeterli. 2011 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede, tüketiciler evlerini teslim almadan önce başka herhangi bir taksit ya da kredi ödemeyecekler. Kalan tüm borçlar ise evler teslim edildikten sonra, istenirse banka kredisi ile istenirse de Ukra İnşaat’tan 60 ay vadeli kredi ile ödenebilecek. Tüketiciler peşin alımlarda yüzde 15 indirim olanağına sahip olurken, banka kredisi ile alımlarda yüzde 10 indirim fırsatından faydalanabilecekler. UKRA İnşaat müşterilerine ise yüzde 5 indirim fırsatı da sunuluyor.

UKRA İnşaat Hane Plus Kampanyası Mart 2011’de Geçerli

Mart ayı boyunca devam edecek olan kampanyada yatırım amacı ile ev almayı düşünenler için de son derece cazip alım seçenekleri mevcut. İkinci evi alana toplam bedel üzerinden yüzde 20 indirim yapılırken, arkadaşını-komşusunu getirenin üç taksitini de (3.000 liraya kadar) Ukra İnşaat ödüyor. Fırsatlar bunlarla da sınırlı değil. Projeden 4 ev alana 1 ev UKRA İnşaat’dan hediye. Mart kampanyasından yararlanan tüketiciler yıl içinde yapılan fiyat artışından etkilenmeyecekler.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız