Paylaş

Rings İstanbulSelin Yapı’nın Rings İstanbul Projesi İçin Yayınlanan Reklam İçeriğidir: Selçuklu Holding bünyesindeki Selin İnşaat‘tan emlak sektöründe çığır açacak bir proje geliyor. 500 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek Rings İstanbul, bambaşka bir yaşam vaat ediyor. İşte Rings İstanbul’u diğerlerinden ayıran 6 önemli özellik:

Türkiye’de bir ilk: Villa konforunda daireler

Rings İstanbul dairelerine villa konforu getirdiklerini söyleyen Selçuklu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel, “Rings İstanbul’da her katta iki daire var ama her iki daire sahibi birbirini görmeden yaşıyor. Garajdan asansörle çıktığınız zaman bir taraftaki daire sağdan giriyor, diğeri soldan. Yani, aynı kattaki dairelere bile farklı asansörlerle çıkılıyor” dedi.

Ayrıca Rings İstanbul daireleri her açıdan güneş alıyor ve her odada özel ses izolasyonu bulunuyor.

Perdeler tarih oluyor

Rings İstanbul’daki dairelerin cepheleri karşı karşıya gelmiyor. Dairelerin önünün açık olduğu bu ferah yaşama da “Perdesiz Yaşam” adı veriliyor.

Selçuklu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel perdesiz yaşam hakkında şunları söyledi; “Ortada bir çember sistemi var. Bu system, projelere ek bir maliyet getirdi ama özellikle ben istedim; bu konforun gelmesi lazım.”

Nâtamam değil, tastamam daireler!

Rings İstanbul’da daireler, dünyaca ünlü markalar ile döşeniyor. Tüm daireler en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış ve oturmaya hazır şekilde teslim ediliyor.

Rings İstanbul Projesinden Gece Genel Görünüm

Özel alışveriş merkezi de var

Rings İstanbul’un içinde kendine ait özel bir alışveriş merkezi de var. Bu alışveriş merkezi dünyaca ünlü markaları ve birbirinden şık restoranları bünyesinde barındırıyor.

Rings İstanbul’un içi dışı yemyeşil!

Rings İstanbul’daki yeşil alan 30 futbol sahası büyüklüğünde. Ayrıca Aydos Ormanları’nda, çam ağaçlarıyla çevrili bir göl de projenin hemen yanı başında bulunuyor.

Projenin mimarı: Hakan Kıran

Projenin dikkat çeken başka bir özelliği ise ünlü mimar Hakan Kıran. Bugüne kadar pek çok sıradışı projeyi hayata geçiren, dünyaca ünlü mimar Hakan Kıran Rings İstanbul’a da imzasını attı.

İstanbul Sancaktepe’de gerçekleşen projede 1.500 konut, AVM ve sosyal tesisler yer alıyor. Projenin 2013 Mayıs ayında tamamlanması planlanıyor.

 

İletişim için 444 86 00

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız