Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

İstanbul’da 23-26 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Konut ve İşyeri 2006 Fuarı bugün CNR Expo çatısı altında kapılarını açıyor.


ITF ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) organizasyonu ve Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın desteğiyle bu yıl sekizincisi organize edilecek Konut ve İşyeri 2006; gayrimenkul pazarının canlandığı, sektörün stoklarını eritmek için atağa kalktığı ve yeni finans olanaklarıyla projelere başladığı bir dönemde tüketici ve yatırımcıları bir araya getiriyor. Fuarda tüketiciler Mortgage sistemi ve banka kredileri ile ilgili zihinlerindeki soruların cevaplarını bulacak.


Konut & İşyeri 2006, TOKİ tarafından organize edilecek konut kurultayı ile eş zamanlı gerçekleştirilecek. Kurultaya katılacak olan profesyoneller Konut- İşyeri 2006’da diğer sektör profesyonelleriyle bir araya gelecek.
 
Konut-İşyeri 2006’ya KİPTAŞ, Teknik Yapı, Baytur İnşaat, Ağaoğlu, Regnum, Mehmet Çelik İnşaat, Emay İpek Ortak Girişimi, Varyap Teknik Yapı Ortak Girişimi, Hasanoğlu İnşaat gibi sektörün öncü firmaları katılıyor.


Fuarı, toplu konut inşa eden müteahhit firmalar, iş-alışveriş merkezleri, plazalar, emlak pazarlama kuruluşları, proje şirketleri, kooperatifler, ahşap prefabrik ve çelik yapı üreten firmalar, kredi ve sigortacılık hizmeti veren kuruluşlar, karar verme düzeyindeki yöneticiler, konut, toplu konut ve işyeri yatırımı yapan yerli ve yabancı kişi ve kuruluşlar, emlak şirketleri, emlak ve kooperatif yöneticileri, mimar, iç mimar, inşaat ve çevre mühendisleri, gayrimenkul yatırım uzmanları ve ilgililer, aracılık hizmetleri veren kuruluşlar, banka, finans, sigorta yetkilileri ve üst düzey gelir grubuna dahil tüketicilerin ziyaret etmesi bekleniyor. Bu yıl 50 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuara, AB ülkeleri, Rusya, Ukrayna, İsrail, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Yunanistan, Romanya ve Bulgaristan başta olmak üzere tüm dünyadan çok sayıda yabancı profesyonel alıcının gelmesi hedefleniyor.
 
Adana’da inşaat fuarı

Çukurova İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı’nın ikincisi ise 22-26 Mart 2006 tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek. CarrefourSA’da 5 bin 400 metrekare kapalı alanda bugün başlayan fuarı geçen yıl 15 bin ziyaretçi izlemişti. Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Samet Karyaldız, üretici firmalar ile başarılı taahhüt firmalarının bulunduğu kentte bu alanda düzenlenecek fuarların büyük önem taşıdığını vurguladı.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız