Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Sinanoba'da Gülsan İnşaat'ın 400 dairelik Rose Marin Evleri projesinde, özel iskele, alışveriş merkezi ve yüzme havuzları var.

Daire fiyatları 150 bin YTL'den başlıyor.

Sinanoba'da Gülsan İnşaatı tarafından 44 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alan Rose Marin projesi, 400 daireden oluşuyor. 20 blokta 5 farklı tipte daireden oluşan projede deyim yerindeyse yok yok.

5 katlı alışveriş merkezi
Tekne bağlanabilecek özel iskeleden kum plajına, tenis kortlarından yüzme havuzlarına kadar pekçok lüks özelliğin yer aldığı projede ayrıca, spor alanları, kafeterya, açık havada jakuzisi olan hidromasaj havuzu, futbol sahası, fitness center ve su sporları düşkünleri için Marine Club'da jet ski, rüzgar sörfü olanakları da bulunuyor. Projede ayrıca, 5 katlı toplam 10 bin metrekarelik alışverişi de yer alacak. Alışveriş merkezinin içnide cep sinemaları, mağazalar, kuaför ve güzellik salonları, hipermarket, restoranlar ve kapalı otopark da olacak. Kasım 2005 tarihinde inşaatına başlanan Rose Marin projesinin Aralık 2007 tarihinde bitirilmesi öngörülüyor. Dairelerin yüzde 30'unun satıldığı projede Finansbank'tan konut kredisi kullanmak da mümkün. 1+1 tipinden 7+1 tipine ve 70 metrekareden 300 metrekareye kadar geniş bir seçenek yelpazesi sunan projede dairelerin fiyatları ise 150 bin YTL'den başlıyor. Gülsan İnşaat, daha önce de pekçok konut ve alışveriş merkezi projesine imza attı.
Bunların arasında, Flyinn Residence, Metroport Alışveriş Merkezi, Pelican Hill, Bakırköy Alışveriş Merkezi ve Flyinn Alışveriş Merkezi yer alıyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız