Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

İnşaat şirketi Aktürk’ün İstanbul’un yükselen bölgelerinden Çekmeköy’de inşa ettiği Rapsodi Evleri’nde hem satışlar hem de inşaat sürüyor.

Osmanlı tarzı mimarisi, ileri yapı teknolojilerine sahip olması, 62 farklı plan alternatifi sunması, gölet, havuz ve yeşil alanları ile İstanbul’un en çok konuşulan projelerinden biri olan Rapsodi Evleri, tamamlanmak üzere olan sosyal tesisi ile öne çıkıyor. Toplam 592 konutluk Rapsodi Evleri'nin sosyal tesisinde kapalı yüzme havuzu, fitness ve aerobik salonu, sauna, kafe ve seyir terası, çocuk oyun odası ve toplantı odası bulunuyor. Aktürk Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İsmet Ergül, 90 bin metrekarelik arazinin 23 bin metrekaresinin bina oturum alanı olarak planlandığını, yaklaşık dörtte birini ise yapı için kullandıklarını söyledi. Ergül, "Geri kalan bölümü gezi alanları, yeşil alan ve su alanlarından oluşuyor. Projede üç büyük havuz ve üç adet gölet var. Araziyi bu şekilde kullanarak binalarımızın da geniş görüş açısı ve her biri ayrı bir manzara sunan keyifli meydanlara bakmasını sağladık" dedi. Nisan 2006’da başlayan projenin 1. etabı Eylül 2007’de, 2. etabı Mart 2008’de, 3. etabı Aralık 2008’de tamamlanacak. 91 metrekare ile 372 metrekare arası büyüklükte dairelerin bulunduğu projede fiyatlar 191 bin YTL ile 1 milyon 3 bin YTL arasında değişiyor. Satışlarda Akbank 240 aya kadar vadeyle kredi imkânı sağlıyor. Kentsel dönüşümde yer aldı1978 yılında kurulan Aktürk Yapı Endüstrisi, Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Ankara Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi”ne de imzasını attı. Geçmişte bir gecekondu bölgesi olan Dikmen Vadisi’nde, Çankaya Park Evleri, Teras Evler, Çankaya Evleri, Stüdyo Evler başlıkları altında 4 ayrı konut sitesi inşa etti. Yapı Endüstrisi'nden 6 farklı ödeme seçeneğiYapı Endüstrisi şirketi, ev sahibi olma planlarını erteleyenlere, Bitez, Gümüşlük, Göltürkbükü, Gümbet ve Bodrum merkezde konumlanan yedi ayrı projesi için altı farklı ödeme alternatifi sunuyor. Alesta, Mare, Lavanta Evleri, Ocean View, Castle, Aura Bodrum ve Sandalet Evleri projeleri için geçerli olan kampanyada, konut sahibi olmak isteyenler farklı ödeme seçeneklerinden  birini tercih edebiliyor. İsteyen doları 1.400 YTL üzerinden sabitleyip yüzde 30’u peşin, geri kalanı 12 ay vade şeklinde ödeme seçeneğini ya da dövizi günlük kurdan hesaplayıp aynı ödeme planına dahil olmayı seçebiliyor. Bununla birlikte dileyen YTL üzerinden 40 ay vade seçeneğiyle peşinatı ödeyip, geri kalanını taksitlendirerek konut edinebiliyor. Şirket müşterilerine kendi ödeme planlarını kendilerinin belirleyeceği başka bir yeniliği daha sunuyor. Bu uygulama kapsamında kişi, bütçesine en uygun ödeme planını kendisi belirleyebilecek. Derince Evleri 2 ay erken teslim ediliyor

Eston, geçen yıl inşaatına başladığı İzmit’teki Derince Evleri'ni planlanan tarihten 2 ay önce teslim etmeye başladı. Şirketin 18 bin metrekare alan üzerinde 10 bloktan oluşan Derince Evleri Projesi’nde, büyüklükleri 126 metrekare ile 132 metrekare arasında değişen 200 konut yer alıyor. Sopalı Çiftliği mevkiinde 2005 yılı Mart ayında inşaatına başlanan Eston Derince Evleri’nin, 2006 yılının ekim ayında tamamlanması planlanıyordu. Orta gelirliler için uygun fiyatlı kaliteli ev alanında, örnek proje olarak gerçekleştirilen Derince Evleri'nde inşaatlar temmuz ayı içinde tamamlanarak daire teslimine başlandı. Şirketin Kandilli Evleri Projesi’nde de daireler sahiplerine teslim ediliyor. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne eşit uzaklıkta, Kandilli Rasathanesi'nin hemen yanındaki 22 bin metrekarelik alanda tamamlanan Eston Kandilli Evleri Projesi, 4 katlı 14 blok ve 108 daireden oluşuyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız