Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

Fiba'nın yeni projesi Fibaline Bahçeşehir'de fiyatları 148 bin YTL'den başlayan 365 daire bulunuyor. Proje iki yılda tamamlanacak.

Fiba Holding bünyesindeki Fiba Gayrimenkul, Bahçeşehir 4. Bölge'de yeni bir projeye başladı. Fibaline Bahçeşehir isimli proje, 25 bin metrekarelik bir alana inşa ediliyor. Can Çinici ve Bünyamin Derman'ın ortak mimari çalışması olan Fibaline Bahçeşehir, toplam 365 daireden meydana geliyor.

Üç farklı bölüm
Fibaline Villa, Fibaline Bahçe ve Fibaline Kule isimleri altında üç farklı bölümden oluşan Fibaline Bahçeşehir'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Fiba Bahçe'de 18 adet 4+1, 86 adet 3+1, 100 adet 2+1 ve 33 adet de 1+1 daire satışa sunuluyor. Fibaline Kule bölümünde ise toplam 110 daire mevcut. Bu dairelerden 88'ini 1+1'ler oluştururken 22'si de stüdyo daire olarak tasarlanıyor. Proje dahilindeki 9 adet sıralı villa ise Fibaline Villa kısmında inşa ediliyor. Fibaline Bahçeşehir'de dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 183 metrekare arasında değişiyor.

19 bin m2 faaliyet alanı
25 bin metrekarelik araziye inşa edilen projede 19 bin metrekarelik bölüm yeşil alanlara ve sosyal donatılara ayrılıyor. Yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, SPA, spor merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunan Fibaline Bahçeşehir'de kapalı otoparklar da yer alıyor. Konut fiyatlarının 148 bin YTL ile 512 bin YTL arasında değiştiği projenin en geç iki yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız