Paylaş
Sinpaş GYO OttomanorsSinpaş GYO, tahmini 650 milyon YTL satış bedeline ulaşacak 400.000 metrekare alanda kuracağı Ottomanors Projesini hayata geçiriyor. 3 etaplık proje Haziran ayında arz edilmişti.

2 bin 200 konuttan oluşması planlanan Ottomanors Projesi’nin tanıtımı için düzenlenen toplantıda konuşan Sinpaş GYO Genel Müdür Başyardımcısı Ö. Faruk Çelik, 2007 Haziran ayındaki halka arzın ardından yeni projelere hız verdiklerini söyledi. Çelik, "İlk dev adımı çok önem verdiğimiz Bursa’da geliştirdiğimiz Ottomanors projesi ile atıyoruz. Bursa projemizde arazinin temininden sonra süratle ve planlı bir şekilde konsept çalışmalarımızı bitirdik ve uygulama çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.
 
Sinpaş GYO tarafından Osmangazi ilçesi Demirtaş mevkiinde kurulacak Ottomanors, İstanbul, Ankara ve İzmir yollarının kesişim noktasında inşa ediliyor. 3 etaptan oluşan Ottomanors’un yapımına başlanan ilk etabı, 2009 yılının Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek. Projede yapı adalarından yeşil alanlara kadar uzanan yaklaşık 26 bin m²’lik dev bir suni göl bulunuyor. Fiyatlar, 82 metrekarelik 119 bin YTL’lik stüdyo dairelerden başlıyor ve 598 metrekarelik Yalı Köşkler’de 1 milyon 471 bin YTL’ye kadar çıkıyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız