Paylaş
Sinpaş GYO Bosphorus CitySİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bosphorus City Projesinde Devrimci Ödeme Planı uygulaması ile krize rağmen satışlarına devam ediyor. 3 haftada 683 lüks konut satan Sinpaş Devrimci Ödeme Planını 4. Etap Lagün projesinde de uyguluyor.

Sinpaş’ın planı, 72 aya kadar banka kredisiz vade imkanı üzerine kurulu. Sinpaş GYO Genel Müdür Sinpaş Bosphorus CityYardımcısı Seba Gacemer, Sinpaş GYO güvencesiyle bir ödeme planı hazırlayıp, lüks konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağladıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Böyle bir dönemde bankasız ödeme planıyla sektörün önünü açtık. Global piyasalardaki dalgalanmalar dolayısıyla oluşan belirsizlikler, yükselen kredi faizleri gibi sebeplerle tereddüt içinde bulunan ev alma ihtiyacındaki kitlelerin kaygılarını giderdik.” Ödeme planına olan yoğun ilgi nedeniyle, 1 ve 2. etabı Mart 2009’da teslim edilecek Lagün Projesi’nde de devrimci ödeme planı sunuluyor. ‘Devrimci Ödeme Planı’na göre aylık taksitler ilk 12 ay sabit ödeniyor. Sonraki taksitler ve ara ödemeler yılda bir kez olmak üzere TÜİK tarafından belirlenen yıllık TÜFE+% 3 oranında artırılarak yine 12 ay sabit ödenecek.

 

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız