Paylaş

Ağaoglu My World Europe logoAğaoğlu Avrupa yakasındaki en büyük projesi olan, Ayazma’da başladığı My World Europe projesini satışa çıkardı. Proje, kojenerasyon sistemiyle kendi elektrik ihtiyacının tamamını kendi içinde ürettiği elektrikle karşılayabiliyor. Toplamda 3.100 konuttan oluşan My World Europe projesi, Pool Residence, Arena Residence, Golf Residence ve Villa bölümlerinden oluşuyor.

Ali Ağaoğlu’nun “Herkes iyi yaşamayı hak ediyor” sloganıyla satışa çıkan bu projeden 10.000 lira peşinat ile bir daire sahibi olmanız mümkün.

My World Europe Ayazma’da

İstanbul Avrupa Yakasındaki en büyük projesi My World Europe, Ağaoğlu tarafından Başakşehir’in Ayazma bölgesinde, Olimpiyat Stadı’na komşu 200 dönümlük arazide yükselecek. My World Europe, Pool Residence, Arena Residence, Golf Residence ve Villa bölümlerinden oluşuyor. Ağaoğlu müşterilerine yapılan öncelikli satışlarda büyük ilgi çeken My World Europe’ta 600 konutun satışı şimdiden tamamlanmış bulunuyor.

Ağaoğlu My World Europa Projesi Genel Görünüm

Elektrik Yüzde 20 Ucuz

Ağaoğlu bu projede doğalgazla çalışan bir elektrik santrali kurdu. Santral, My World Europe projesinin ihtiyacı olan tüm elektriği projenin kendi içerisinde üretiyor olacak. Bununla birlikte elektrik üretimi sırasında ortaya çıkacak olan atık enerji ise ısınma ihtiyacının karşılanmasında kullanılacak. Çevreci konut projeleri arasından bu sistem ile ön plana çıkan My World Europe, bu sayede sakinlerine elektriği yüzde 20 indirimli kullandıracak.

My World Europe, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerde 70 metrekareden 487 metrkareye (teras bahçeliler) kadar daireler olmak üzere 26 farklı tipte konut ile 10 ikiz şeklinde 20 adet de villa içeriyor. Projenin 30 Eylül 2010 tarihine kadar geçerli olacak ilk çıkış fiyatları daireler için 132.000 lira ile 772.000 lira arasında.

Golf ve Arena

Golf Residence’ların önünde konumlanan golf sahası, yaklaşık 20.000 metrekare alan üzerinde bir golf kulübü, drive range ve kısa tur bir golf sahası içeriyor. Projenin merkezinde yer alan Arena AVM 22.500 metrekarede içerisinde 47 mağazada süpermarket, mağaza, kafe ve restoranları barındıracak. Pool Residence’lara ismini veren dev açık havuz 130 metre uzunluğunda ve 1.600 metrekare alana sahip devasa bir havuz.

My World Europe Özel Ödeme Koşulları

Fiyatları 1+1 konutlarda 132.000 liradan başlayan ve geniş teras bahçelerine sahip teras konutlarında 772.000 liraya kadar çıkan projeden konut almak isteyenler 10.000 TL peşin ödeyerek daire sahibi olabiliyor. Ağaoğlu’nun hazırladığı ödeme planına göre istenirse kredi anapara ödemesi daire teslimine kadar ertelenebiliyor ve bu sürede aylık 800 lira gibi oldukça düşük ödemelerle daire sahibi olunabiliyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız