Paylaş

agaoglu_logoAğaoğlu‘nun son projesi olan 3.100 dairelik My World Europe, Ali Ağaoğlu’nun başrolünü oynadığı reklam filmi ile sınırları zorluyor. Taleplerin gerçekleşmesi ile ilk etaptaki 1.440 dairenin satışının bitmek üzere olduğu ve ikinci etabın yakın zamanda satışa çıkacağı bildiriliyor. Dün satış ofisini 3.000 kişi ziyaret etti.

 

Sadece dün 3.000 kişi ziyaret etti

Ekonomideki canlılık kendini gösterirken, doğru projelerin doğru reklamasyonla bir araya gelmesi, Ağaoğlu My World Europe ile başarısını bir kez daha gösteriyor. Ali Ağaoğlu’nun başrolünde oynadığı reklam ile satışa çıkan My World Europe projesinde neredeyse izdiham yaşanıyor. Projenin satış ofisini sadece dün ziyaret eden 3.000 kişiden 900’ü Ali Ağaoğlusatış ekibiyle görüşme yapabildi. Resmî satışların başlamasıyla My World Europe satış ofisini ziyaret eden sayısı 5.000’i geçti.

My Worl Europe Satış Ofisi Gece 03:00’e Kadar Çalışıyor

Talebin bu kadar çok olmasıyla birlikte ofis çalışma saatleri de değişti. Satış ofisi ziyretçilere gece 03:00’e kadar hizmet vererek bilgi taleplerini karşılamaya çalışıyor. Bu hacme yetişmekte zorlanan satış ofisinde dün 900 kişi sıra numarası alabierek satış ekibiyle görüşme yapabildi. Çağrı merkezi ise sadece dün 6.000 kişiye proje hakkında bilgi verdi.

My World Europe İkinci Etap Satışa Çıkıyor

Dün itibariyle My World Europe’da satılan daire sayısı 1.000’i aştı. Durum böyle olunca kısa süre içinde de 1.660 dairelik ikinci etap satışlarına da başlanacağı belirtiliyor. Yoğun ilgi karşısında Ataşehir My World ve Ataşehir My Towerland satış ofislerinden de My World Europe’un satışlarıyapılıyor. Şirket bu proje için 30 milyon TL’lik reklam bütçesi ayırmıştı.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız