Paylaş

ANT Yapı Anthill Residence Projesi logosuTürkiye’nin yapılıp teslim edilen en yüksek projesi Anthill Residence, ANT Yapı tarafından inanılmaz bir sürede; tam 24 ayda tamamlandı. 200 metre yüksekliğindeki 2 kuleden oluşan Anthill Residence Projesi 54 katta toplam 804 daireden oluşuyor. 283.000 Amerikan Dolarından başlayan fiyatlarıyla dairelerin yüzde 75’i satılmış durumda. Kayak pisti ve Türkiye’nin tek köpekbalığı akvaryumu projeyi benzersiz kılıyor.

Ant Yapı Dünyanın En Müteahhitlik Firmalarından

Yurtdışı projeleriyle dünya çapında adından söz ettiren ve 2009 yılında dünyanın en prestijli yayınlarından ENR dergisinin raporunda, en büyük uluslararası müteahhitlik firmaları sıralamasında 225 firma arasında 70. sırada gösterilen ANT Yapı, Şişli Bomonti’deki ikiz kulelerini teslim ediyor.

Anthill Residence Şişli Bomonti’de

Anthill Residence Kulelerin Görünümü

İstanbul’un merkezinde, Şişli Bomonti’de Türkiye’nin en yükseklerinden olan kuleleri Anthill Residence projesinde tamamlayan ANT Yapı, projeyi 24 ayda tamamlayarak bekleyenlerini memnun etti. 800’ün üzerindeki dairenin yüzde 75’ini satmış olan ANT Yapı, konutları teslim etmeye başladı.

Merkezi yerdeki bu projeden daire satın alanları, hastaneden alışveriş merkezine, üniversiteden otele, kültür merkezine kadar bir merkezde bulunmanın konforu ile birlikte, Bomonti ve Kağıthane tünelleri ile TEM, Taksim, Maçka ve Boğaz’a da birkaç dakika mesafede olma avantajı bekliyor. Projenin ayrıca knedisini benzersiz kılan bir çok özelliği mevcut.

Anthill Residence Daire Tipleri ve Fiyatları

Projede 1+1 olarak 86 metrekareden 5+1 olarak 220 metrekareye kadar çeşitli tiplerde daireler bulunurken, fiyatları 283.000 dolardan 1.500.000 dolara kadar değişiyor. 40. katta bulunan loft konseptindeki dairelerde manzara gözlerinizi kamaştıracak. Dilerseniz yüzde 40 peşinat ile kalanı 2011 sonuna kadar vade farksız taksitlendirilebilen dairelere, dilerseniz yüzde 25 peşinat sonrası kalanını yüzde 0,87 fazi oranıyla 120 ay vadede ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.

Köpekbalığı Akvaryumu ve Kayak Pisti

Anthill Residence projesinde Türkiye’nin tek köpekbalığı akvaryumu, 200 metrelik kayak pisti, golf sahası gibi benzersiz özellikler ile birlikte, butik çarşıda market, şarküteri, eczane ve kuaför de yer alıyor. Sosyal tesislerde ise fitness center, sauna, restoran-kafe, toplantı ve sinema salonları, açık ve kapalı yüzme havuzu, squash salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı gibi bir çok etkinlik bulunuyor.

Frasers Place Anthill Residence ismi altında Frasers Hospitaly tarafından işletilecek Anthill Residence projesinde halısından perdesine kadar dekorasyonuyla bir daire satın alabilir ya da kiralayabilirsiniz.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almaki örnek daireleri görmek ve satın almak için projenin satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.

 

ANTHILL RESIDENCE SATIŞ OFİSİ

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, İncirli Dede Caddesi, Bomonti – Şişli / İSTANBUL

Telefon: 0212 232 42 32

Faks: 0212 232 0233

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız