Paylaş

Avrupa Konutlari Atakent 3 Projesi logosuKonutun markası Avrupa Konutları, Ispartakule 2 projesiyle birlikte 6.300 konut rakamına ulaştı. Artaş İnşaat-Güner İnşaat ortaklığı 2.400 konutluk yeni Avrupa Konutları Atakent 3 projesi ile bu rakamı 8.700’e çıkarıyor. Bilgi, geçen hafta düzenlenen basın toplantısında İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya tarafından verildi. Avrupa Konutları Atakent 3 Projesi Kasım’da satışta olacak.

Avrupa Konutları Konutun Markası Oldu

Ispartakule 2 projesinin tanıtımı amacıyla geçen hafta düzenlenen toplantıda konuşan Artaş İnşaat – Güner İnşaat Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları‘nın her projesinin, erken teslimler ve yüksek kazanç sağlaması sebebiyle büyük ilgi gördüğünü belirtti. Avrupa Konutları marka algısının yükseldiğine değinen Çetinsaya, bunun sebebinin projelerinin kalite çıtasındaki yükseklik ve erken teslimler ile yatırım kazancı olduğunu ifade etti. Çetinsaya biten projeleri olduğu gibi bırakmamaları ve oradaki yaşamın sürekli ilk günkü gibi devam etmesi için çalışmaya devam ettiklerini de dile getirdi. Çetinsaya “Biz konutun markasını inşa ettik, Avrupa Konutları markasıyla konutta kalitenin ve güvenin markası haline geldik. Kurduğumuz her site Avrupa Konutları markasını daha da yukarılara taşıyor” şeklinde sözlerine devam etti.

Avrupa Konutları Atakent 3 Projesi Kasım ayında satışta

Avrupa Konutları markasının sıradaki Atakent 3 projesinde 2.400 konut bulunacak. Halkalı’da Atakent 1 ve Atakent 2 projelerinin yanında gerçekleştirilecek olan Atakent 3 projesinde 167 odalı 4 yıldızlı bir otel de bulunacak. 200.000 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek ve 143.000 yeşil alana sahip olması planlanan ruhsat aşamasındaki proje Kasım 2010’da satışa çıkacak.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız