Paylaş

Güneşli Park Projesi logosuCapacity, Perla Vista, Loca gibi projelerinden tanıdığımız Gül İnşaat, Güneşli’de 120.000.000 liralık yatırım ile gerçekleştirdiği konut ve alışveriş  merkezinden oluşan projesi Güneşli Park Projesi‘nin satışlarına geçen hafta başladı. 2012 Eylül’ünde teslim edilmesi planlanan Güneşli Park, 25.000 metrekare arazide 300 daire ve 90 mağazadan oluşuyor. 

Yapımı yeni başlayan ve 2012 Eylül ayında teslim edilecek olan Güneşli Park Projesinde 1+1’den 5 1’e, çatı dubleksten bahçe dublekse kadar 8 farklı daire seçeneği bulunuyor.

Güneşli Park’ta metrekare fiyatı 2.200 lira

2.200 liradan başlayan metrekare fiyatıyla 70 metrekareden 300 metrekareye kadar, 4 blokta 300 adet daire bulunuyor. Projeden Kasım 2010 sonuna kadar geçerli olan lansman fiyatı üzerinden yüzde 25 peşinatla 36 ay sıfır faizle ev sahibi olunabilecek. Çevresinde bir çok önemli sanayi ve finans kuruluşu bulunan 1.000.000 nüfusa sahip Güneşli bölgesinin kaliteli konut ihtiyacına hitap ediyor.

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜL, Avrupa yakasında bugüne kadar Loca, Metroport, Fly Inn, Colorist, Yeşilköy Konakları gibi birçok önemli projeye imza attıklarını ifade ederek, yakında Anadolu yakasında da projelere başlayacaklarını açıkladı. Gül, referandumdan sonra piyasalardaki gerginliğin azalmasının projelere olan talebi artırdığını yatırımcıları yeniden hareketlendirdiğini belirtti.

Güneşli Park’ta AVM, Teknomarket, Spor Alanları

Güneşli Park’ta bütün daireler gün ışığından azami düzeyde faydalanacak şekilde tasarlandı. Güneşli Park’ın mimari konsepti “Bırakın güneş içeri girsin” ve “Mimari konsept ışık” şeklinde ifade ediliyor. Projede 90 mağaza, 8 restoran, 1 hipermarket, 1 teknomarket ve 2.700 metrekarelik spor alanı bulunuyor.

Güneşli Park AVM iiçinden görünüm

Güneşli Park projesinin arsa sahibi Yüksek Mimar Orhan KAYRAKLI‘nın projeye büyük katkısı buunurken, Gül İnşaat Güneşli Park projesini kat karşılığı olarak hayata geçiriyor. 450 ön taleple lansmana çıkan Güneşli Park projesine, Atatürk Havalimanına yakınlığı sebebiyle havayolu çalışanları büyük ilgi gösteriyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız