Paylaş

Bizim Evler 2 Projesi logosuBizim Evler 1 projesinde büyük ilgi görmesi üzerine, Bizim Evler 2 ve Bizim Evler 3 projelerini hızlandıran İhlas İnşaat‘tan Bizim Evler 2 müjdesi geldi. İhlas İnşaat Bizim Evler 2 projesini 7 ay erken teslim edecek. İhlas İnşaat Bizim Evler konseptine Bizim Evler 1 projesi ile Bahçeşehir’de 2007 yılında başlamıştı. Bizim Evler 2 projesinin tamamına yakını satıldı.

Club First Lady Kadınlara Özel Fitness ve Havuz

Bizim Evler 2 projesi planlanandan 7 ay daha erken teslim ediliyor. Yüzde 90 yeşil alana sahip projenin kapalı yüzme havuzu, voleybol ve basketbol sahaları, tenis kortları gibi birçok spor alanı buluyor. Club First Lady ise sadece hanımlar için planlanmış özel bir fitness merkezi.

Bizim Evler 2 projesinde 1+1 dairelerde 81 metrekareden 4+1 planda 212 metrekareye kadar 7 farklı tipte daire bulunuyor. TEM Otoyolu bağlantısına bitişik olan ve projeye 150 metre uzaklıktaki tren istasyonu ile ulaşımda da büyük rahatlık sağlayan Bizim Evler 2, projelendirilen metro hattı üzerinde ve Atatürk Havalimanına 15 dk mesafede yer alıyor. Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanları ile site içerisinde doğayla iç içe bir yaşam sağlayan Bizim Evler, 24 saat güvenliği ile huzurlu bir site hayatı sunuyor.

İhlas İnşaat Bizim Evler 2 Projesinden Görünüm

Teknolojik Altyapı, 1. Sınıf Malzeme

Fiberoptik veri iletişimi ve IP TV kullanımına imkan veren yüksek standartlı teknik altyapı ile donatılan tüm dairelerde teknoloji üst seviyede. Tüm dairelerinde birinci sınıf malzemenin kullanıldığı Bizim Evler 2’de banyo-mutfak dolapları ve giyinme odaları Lineadekor tarafından yapıldı. Ankastre ürünlerde Franke markası tercih edildi. Ahşap kapılardan vitrifiyelere, klimadan kombiye kadar birinci sınıf malzemenin kullanıldığı Bizim Evler 2, kalitesi ve ayrıcalıklı yaşam alanları ile öne çıkıyor. Bizim Evler’de Satış sonrası teknik destek ve profesyonel ekipler ile her an site sakinlerinin hizmetinde.

Bizim Evler projeleri içinde yer alan sportif yaşam merkezlerinden biri olan Club First Lady de hizmete girdi. Club First Lady, İstanbul’un en büyük ve en kapsamlı Fitness ve SPA merkezlerinden biri. Club First Lady hanımları daha samimi ve güvenli bir ortamda ağırlamak üzere, sadece hanımlara hizmet veriyor. Avrupa yakasının en görkemli yerlerinden Club First Lady içerisinde kadınlar için neredeyse yok yok. 2000 metrekarelik alanda kurulan tesiste son teknoloji ürünü fitness araçları, SPA (Sauna, Türk hamamı, Fin Hamamı, buhar odası, masaj odaları) alanları, spinningden pilatese, aerobiğe, fitness centera kadar en popüler derslerin verildiği stüdyoları ile eşsiz. Kapalı yüzme havuzu ve kuaförü ile hanımların aradığı tüm öğeleri barındırıyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız