Paylaş

Soyak Siesta Projesinde Faizler DüştüAz katlı bina anlayışı ile İzmir Karşıyaka’da inşa ettiği Siesta projesinde gördüğü büyük ilgi ile 4. etabı da satışa çıkaran SOYAK, 1 ve 2. etapları Mart 2011’de teslim ediyor. 5 ay sonra teslim edilecek Soyak Siesta Projesinde 120 aya kadar vade ve %0,79 ile daire sahibi olmanız mümkün. Soyak Siesta yüzde 5 peşinat ve 690 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma şansı veriyor.

Soyak Siesta’da 120 Ay % 0,79

Soyak Siesta için yapılan kampanyada 120 ay vade için faiz oranı aylık % 0,83’ten % 0,79’a çekildi.

Soyak Siesta projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri içeriyor. Soyak markasının getirdiği kalite ve güven, Soyak projelerinin bulunduğu bölgelere kattığı değer gibi, projelerde konut içleri kadar sosyal alanların da önemle planlanması bu projeleri ön planda tutuyor. Soyak Siesta projesi de diğer Soyak projeleri gibi bu önemli unsurları taşıyor. İzmir Karşıyaka’da konumu itibariyle hem şehird hem de doğanın içinde bir yaşamı sunan Soyak Siesta’nın doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamaları, konforu ve fonksiyonelliği buluşturan mimari estetik anlayışı, onu bölgenin en iyi projelerinden kılıyor.

Soyak Siesta Projesi içinden genel görünüm

Soyak Siesta bir ticaret merkezi de içerdiğinden, buradan konut alanlar günlük ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler. Spor ve çocuk oyun alanları, yüzme havuzları ve kafeler ile Soyak Siesta sakinleri hem keyifli hem de sağlıklı zamanlar geçirebilecekler. Projenin açık ve kapalı otoparkları da bulunuyor.

Proje, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıracak şekilde planlanmış.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız