Paylaş

Tilaga Spin İstanbul Kule Projesi logosuSOMA Grubunun şirketlerinden olan Tilaga Madencilik tarafından Haziran ayında çalışmasına başlanan Spine Tower İstanbul, bölgenin en yüksek kulelerinden olacak. Maslak Büyükdere Caddesi üzerindeki Spine Tower İstanbul projesi, Tilaga‘nın ilk projesi olma hüviyetini de taşıyor. 201 metre yükleğinde 47 katlı olarak planlanan Spine İstanbul Kulesi, denizden 300 metre yüksekliğe sahip olacak.

Tilaga şirketi Soma Grup’un

İstanbul’un iş merkezlerinden Maslak, Spine Tower İstanbul ile yeni bir konut ve ofis projesini barındıracak. Enerji ve Madencilik sektörünün bilinen teşebbüslerinden 30 yıllık Soma Grup, gayrimenkul şirketi Tilaga Mdencilik Sınai Yatırımlar A.Ş. ile ilk projesi olan Spine Kule için Haziran 2010’da kazmayı vurmuştu. Spine İstanbul kulesi denizden 300 metre, karadan ise 201 metre yüksekliğiyle İstanbul’un en yüksek binaları arasında yer alacak. Maslak’ta Büyükdere Caddesi üzerindeki eski Migros arazisi üzerinde inşa edilen proje, 150 milyon dolarlık yatırımla 2013 yılında tamamlanacak.

Spine İstanbul’da Recidence 8.000 dolar / metrekare

Spine Kule’de projesinde ilk 29 katta ofisler, üstündeki 29 katta ise 80 rezidans bulunuyor. Rezidanslar 8.000 ile 12.000 Amerikan Doları metrekare fiyatlarında olacak, ofisler ise satılmayıp kiralanacak. 30. kat spor salonu, fitness merkezi ve havuza ayrılmış. İlk fazda 35 rezidansın satışa çıkarken 24’ü sahiplerini buldu. İkinci fazdaki 35 daire, kaba inşaatın tamamlanmasının ardından satışa sunulacak.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız