Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

İstanbul’da orta ve orta üst kesime yönelik toplu konutlar üreten Soyak Yapı, ilk kez İstanbul dışında da konut yapmak üzere harekete geçti. Şirket İzmir’in Karşıyaka ilçesi Mavişehir semtinde, bin 500 konutluk projesinin inşaatına ve satışına başlıyor.

İzmir’de dün basın toplantısı düzenleyen Soyak Yapı Genel Müdürü Emre Çamlıbel, Soyak’ın hedefinin, markalarını yurt çapına yaymak olduğunu söyledi. Çamlıbel Soyak Mavişehir projesiyle İzmirlilere şehirden ayrılmadan, sakin ve yemyeşil bir yaşam alanı sunmayı amaçladıklarını açıkladı.

Çamlıbel, "Mavişehir’in tam karşısında, Çanakkale yolu üzerinde 2 bin konutluk arazimiz ile beraber bu ilde gerçekleştirilecek konut sayımız 3500’e ulaşacak" dedi. Satışlar başlamadan önce 50 bin kişinin internet ve tanıtım standartlarından başvuruda bulunduğunu anlatan
Çamlıbel,  ilk etabı 24 ayda tamamlanacak ve 130 bin ila 400 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satışa sunulacak dairelerin, Aralık 2007’de sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Soyak Mavişehir 130 bin metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak. 64 m2’den 200 m2’ ye kadar farklı büyüklükte dairelerin yer aldığı projede dairelerin 900 YTL’den başlayan 120 ay sabit taksitlerle satışa sunulması hedefleniyor.Proje Emlak GYO ile gelir paylaşımı yöntemiyle yapılacak.

HABER – METİN CAN / REFERANS

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız