Paylaş

Halkbank Güz Tarifesi Konut Kredisinde Faiz İndirimiHalkbank Güz Tarifesi kapsamında konut kredisi için yüzde 0,77’den başlayan faiz oranları ve sadece 500 lira dosya masrafıyla müşterilerine en uygun koşullarda konut kredisi sunan banka olma özelliğini sürdürdüğünü duyurdu. Güz Tarifesi’nden konut kredisi kullananlar taksit erteleme, mola verme, artan taksitli, azalan taksitli ödeme seçeneklerinden yararlanabilecek.

Halkbank’tan Güz Tarifesi Kampanyası

Halkbank tüketici kredilerini ve konut kredisini de içeren yeni Güz Tarifesini duyurdu. Bankanın internet sitesinde bir bültenle duyurulan Güz Tarifesi hakkındaki açıklama şu şekilde geldi:

Halkbank, yeni Güz Tarifesi kampanyası kapsamında düşük faizli, uzun vadeli tüketici ve konut kredisini hizmete sundu. Tüketici kredisi 7 bin TL’ye kadar 18 ay vadede yüzde 0,75, 36 ay vadede yüzde 0,85 aylık faiz oranıyla kullandırılıyor. 15 bin TL’ye kadar olan kredi taleplerine 24 ay vadede yüzde 0,85, 48 ay vadede yüzde 0,90 aylık faiz oranı uygulanıyor. 25 bin TL için aylık faiz oranı 24 ay vadede yüzde 0,90, 60 ay vadede yüzde 0,95 oluyor. Tüm kredi seçenekleri için dosya masrafının 125 TL olarak sabitlendiği kampanyada ilk taksiti 2 ay erteleme imkanı da sunuluyor.

Halkbank, Güz Tarifesi kapsamında yüzde 0,77’den başlayan faiz oranları ve sadece 500 TL dosya masrafıyla müşterilerine en uygun koşullarda konut kredisi sunan banka olma özelliğini de sürdürüyor. Güz Tarifesi’nden konut kredisi kullananlar taksit erteleme, mola verme, artan taksitli, azalan taksitli ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Okulların başlaması, kışa hazırlık niteliğindeki onarım, tadilat çalışmalarıyla sonbahar aylarında harcamaların arttığına dikkat çeken Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, “Güz Tarifesi kampanyamızla bu harcamaları bir yük olmaktan çıkarmayı hedefliyoruz. Bu nedenle son derece düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleriyle Güz Tarifesi kampanyasını başlattık. Konut kredilerini de son derece avantajlı koşullarla bu kampanyaya dahil ederek sektörde en uygun koşullarla konut kredisi kullandıran banka olma özelliğimizi koruduk. Kampanyamıza eklediğimiz ilk taksiti 2 ay erteleme seçeneği sayesinde bugün kredi kullanan müşterilerimiz geri ödemelerine kışın başlayabilecekler” dedi.

Güz Tarifesi’nden yararlanmak için 30 Ekim tarihine kadar tüm Halkbank şubelerine başvuru yapılabiliyor.

Banka, genel olarak uyguladığı konut kredisi mortgage faiz oranları için internet sitesindeki oran tablosunda bir değişiklik yapmadı.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız