Paylaş
Vodafon Toki SMS ServisiVodafone TOKİ‘yi takip edenler için yepyeni bir sms servisi devreye soktu. Yeni sms hizmeti TOKİ tarafından gerçekleştirilen konut satışı, kur’a sonuçları, tüm ihale ve haberlerin açıklandığı anda abonelere ulaştırılmasını sağlıyor. Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisine üye olan kullanıcılar, tüm ihale ve haberler ile kur’a sonuçları ve diğer satış haberlerinden de anında haberdar olacak.

Vodafone açıklamasına göre, TOKİ tarafından açılan tüm ihale ve haberler açıklandığı anda Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisine üye olan kullanıcılara kısa mesaj ile gönderilecek.

TOKİ ilanlarından kısa mesaj ile haberdar olmak isteyen Vodafone kullanıcıları servise 3737 numarasına bir ksıa mesaj göndererek abone olabilecek. 3737 numaralı servise TOKI SATIS İL PLAKA KODU veya TOKI SATIS İL ADI yazarak gönderilerek abone olunduktan sonra satış haberlerini veren kanaldan yararlanılmaya başlanacak. Tek mesajla birden fazla il kapsamında bilgi edinebilmek için ise il plaka kodlarının aralarında birer boşluk bırakarak kısa mesajı göndermek yeterli olacak. Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi’nde sabit abonelik hizmeti bulunmuyor. Bilgi alınması istenen konularda gönderilen her bir mesaj 0,50 TL (50 kuruş) olarak ücretlendiriliyor.

VODAFON TOKİ SMS

Gönderilecek Numara: 3737

Mesaj içeriği örnekleri:

  • TOKI SATIS 34
  • TOKI SATIS ISTANBUL
  • TOKI KURA 34
  • TOKI KURA ISTANBUL

Birden fazla il hakkında bilgi için (Örnek Ankara, İstanbul, İzmir):

  • TOKI SATIS 06 34 35

Kısa mesajlarda her kelime arasında bir boşluk bulunmaktadır.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız