Paylaş
Konut Kredisi Ev Kredisi Resim Yok

TOKİ'den erken ödeme müjdesi. 31 Aralık 2005'e kadar alınan ve ödemesi devam eden konutlarda, kalan borcunu kapatana %17 indirim geldi.

TOKİ, İstanbul-Bahçelievler projesi dışında, satışı 2005 yılı sonuna kadar yapılmış olan konutların devam eden ödemelerinde bakiyesini defaten ödeyene büyük indirim müjdesi verdi. İndirimden yararlanmak için 19 Mart 2007 ile 20 Nisan 2007 tarihleri arasında bakiyeyi kapatmak gerekiyor.

TOKİ'nin resmî açıklaması şöyle:

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından satışları 2005 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödemeleri devam eden konutların borç bakiyelerinin defaten kapatılmasında 19 Mart 2007 tarihinden itibaren indirim uygulaması başlatılacaktır.*

1) Söz konusu uygulama kapsamında, konut alıcıları, başvuru tarihi itibariyle hesaplanacak borç bakiyelerini, 19 Mart � 20 Nisan 2007 tarihleri arasında ilgili Banka Şubelerine başvurmak suretiyle % 17 indirimli olarak kapatabileceklerdir

2) Uygulama kapsamında, 2005 yılı sonuna kadar konut satın almış olan konut alıcıları satış işlemlerine aracılık eden T.C. Ziraat Bankası A.Ş., T.Halk Bankası A.Ş., T.Vakıflar Bankası T.A.O., Oyak Bank A.Ş.�den konut kredisi kullanma imkânından yararlandırılacaklardır.

* İstanbul-Bahçeşehir Projesi hariç.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız