Paylaş
TOKİ İndirimTOKİ yaptığı açıklama ile 2006 Mayıs’a kadar satışları gerekleştirilmiş ve vade bitimine 12 aydan fazla kalanlara %25’e varan indirim müjdesi verdi. Üstelik indirimli bakiye kapatmak isteyenlere de 6 aya kadar vade fırsatı sunuluyor.

TOKİ’nin açıklaması şu şekilde:

 

TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) İNDİRİM KAMPANYASINA İLİŞKİN BİLGİ NOTU
 
TOKİ TARAFINDAN 2006 YILI SONUNA KADAR SATIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ KONUT VE İŞYERLERİ İÇİN 21 MAYIS 2008 TARİHİNDEN İTİBAREN İNDİRİM UYGULAMASI BAŞLATILMIŞTIR.

TOKI tarafından 2006 yılı sonuna kadar satısları gerçeklestirilmis vadesi 12 aydan daha az kalan konut ve isyerleri hariç) konut ve isyerlerinin orç bakiyelerinin kapatılmasının saglanması amacıyla bir indirim kampanyası üzenlenmistir.

Söz konusu indirim kampanyası kapsamında;
Konut ve isyeri alıcıları, borç kapatma tarihi itibarıyla hesaplanacak borç akiyelerini,  21  Mayıs-20  Haziran  2008  tarihleri arasında satıs islemlerini erçeklestiren Bankaya basvurmak suretiyle pesin,  3  ay  vadeli  veya  6  ay  vadeli olarak (aylık esit taksitler halinde) kapatabileceklerdir.

Borç bakiyesinin pesin olarak kapatılması durumunda %25, 3 ay vadeli, esit taksitli olarak kapatılması durumunda %23,    6 ay vadeli, esit taksitli olarak kapatılması durumunda %21 oranlarında indirim imkanından yararlanabileceklerdir.  Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarda söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacaktır.

Kampanya kapsamına alınan Projelerdeki 2006 yılı sonuna kadar sözlesme imzalamıs olan konut ve isyeri alıcıları (vadesi 12 aydan daha az  kalan konut ve isyerleri hariç) borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde ilgili bankalardan konut  kredisi kullanabileceklerdir.

Söz konusu kampanyadan yaklasık 75.000 adet konut alıcısı yararlanabilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız