Paylaş
TOKİ Kastamonu Taşköprü Projesi Konutları

TOKİ Kastamonu Taşköprü Konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından üstlenilmiş Kastamonu, Taşköprü ilçesi için özel tasarlanan 310 adet emekli konutun ihale süreci 5 Temmuz 2017 tarihi itibariyle sonlandı. 310 dairen dışında 3 dükkanlı ticaret merkezi, bir cami inşaatı ve altyapı çevre düzenlemelerine de yer veriliyor. TOKİ Kastamonu Taşköprü Projesi, zemin+3 kat şeklinde planlandı. Projede ticaret merkezi ve cami çalışmaları ‘konvansiyonel kalıp sistemi’ ile yaparak çok daha dayanıklı bir halde inşa edilecek.

TOKİ, Kastamonu Taşköprü’deki konutları Gizlice Mahallesi için tasarlanıyor. İmkanları sebebiyle konut sahibi olamayanlara, uzun vadeli ödeme planları ile daire sahibi olma şansı tanıyor. TOKİ Kastamonu Taşköprü projesine dahil olarak, siz de bu alanda bir daire sahibi olabilirsiniz.

TOKİ Kastamonu Taşköprü Konutları Fotoğrafları

TOKİ Kastamonu Taşköprü Konutları Fotoğraf Galerisi

Kastamonu’nun Kendine Özgü Figürlerine Yer Verilecek

Özellikle ortak kullanım alanları için Kastamonu’nun kendine özgü ve meşhur olan figürlerine yoğunlukta yer verilecek. Bu minvalde TOKİ Kastamonu Taşköprü konutları, dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Benzerlerinden çok daha büyük bir ortak kullanım alanı oluşturan konutlar birçok sosyal faaliyeti de içerisinde barındırıyor. Proje tümüyle akıllı ev sistemiyle tasarlanıyor. Çok daha ideal bir konut ayrıcalığına dahil olabilmek ve işlemlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını istiyorsanız, bir an evvel TOKİ ile görüşmeler yapabilir ve bu bölgede bir daire sahibi olabilirsiniz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız