Paylaş
TOKİ Artvin Murgul Konutları Projesi

TOKİ Artvin Murgul Konutları

TOKİ Artvin Murgul projesi 6 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşen ihale ile çalışmalara dahil edildi. Göktaş Mahallesi için inşa edilecek olan 77 adet konutun ihale süreci sonlandı. Aynı zamanda altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini de barındıran bu konutlar, yükseklikleri zemin + 5 şeklinde planlanırken, tüm daireler 2+1 planında inşa ediliyor.

Proje çalışmalarında modern ve yerel mimariye yoğunlukta yer verildi. Cephe alanlarına sövelerin dahil edildi, dekoratif ve son modernlikte olan pencerelerin eklendi. Zemin kat seviyesinde taş kaplamalar ile dış görünüm daha kaliteli hale dönüştürüldü. Bu proje, ahşap görünümlü cephe elemanları ile farkını tam anlamıyla ortaya koyuyor. TOKİ Artvin Murgul projesi üzerinden bir daire sahibi olmak ve bu alanda yaşamınızı sürdürmek adına elinizi çabuk tutun.

Doğa İle İç İçe Bir Alan

Artvin, tartışmasız Türkiye’nin doğa ile en iç içe ve en temiz havasını barındıran bölgelerinden. TOKİ, Karadeniz’in berrak suyunun geçtiği Artvin’in merkezi konumda yer alan Murgul bölgesinde sizlere konut sahibi olma fırsatları sunuyor. TOKİ Artvin Murgul konutlarına göz atarak, bütçenize uygun fiyatlardan ve uzun ödeme vadelerinden faydalanabilirsiniz. Henüz bir daire sahibi olamadıysanız, bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Bu projeden faydalanabilmek için TOKİ ile irtibat kurmanızı ve kolay ödeme planları sayesinde daire sahibi olma avantajını kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız