Paylaş
TOKİ Afyon Dazkırı Konutları Projesi

TOKİ Afyon Dazkırı Konutları

TOKİ Afyon Dazkırı projesinde gerçekleşecek olan 142 konutun ihalesi 10 Temmuz Pazartesi günü itibariyle yapıldı. Ayrıca projede 142 konutun yanı sıra ticaret merkezi, cami ve altyapı-çevre düzenleme işleri de yer alacak. Konutların yüksekliği zemin + 3 olarak tasarlandı. Konutların 78’i 2+1, 64’ü ise 3+1 planlarında inşa edilecek.

Bölgedeki yöreye uygun olarak az katlı ve yatay mimarinin hakim olacağı bu projede, bölgenin tüm yöresel tatlarına yer verilecek. Cephelerde zemin kat seviyesindeki taş kaplamalar, dekoratif pencereler ve ahşap görünümlü kaplamalara yer verildi. Bu da TOKİ Afyon Dazkırı projesinde daire sahibi olmak isteyenlere ileri teknoloji ile tasarlanmış dairelerde yaşam sürme olanakları tanıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı Konutları Fotoğraf Galerisi

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı  Konutları Fotoğrafları

Afyon Dazkırı’da Kenti Daha Yaşanabilir Kılan Proje

TOKİ Afyon Dazkırı konutları ile kenti daha da yaşanabilir kılan bir proje geliyor! Sosyal çevre imkanları sunan ve ortak kullanım alanlarını olabildiğince kullanışlı bir hale dönüştüren bu proje, kişilerin yaşam özgürlüğünü en üst seviyeye çekmeyi planlıyor. Bu sayede TOKİ projeleri ile daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Afyonkarahisar bölgesinin birçok imkanından faydalanabilecekler. Afyon’u simgeleyen pek çok objeye bu konutlarda yer verilmesi, var olan konutların çok daha keyifli bir hale dönüşmesine olanak tanıdı. Böylelikle Türkiye genelinde daire sahibi olma hayalleri kuran vatandaşlar, Dazkırı ilçesinde düzenlenen bu proje ile beraber kendi konutlarına sahip olabilecekler.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız