Paylaş
TOKİ Kırşehir Kaman Konutları Projesi

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları

TOKİ’nin 10 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilen ihalesinde Kaman projesi değerlendirildi. 224 konutun ihalesiyle öne çıkan TOKİ Kırşehir Kaman Projesi, ihale kapsamı içerisinde altyapı ve çevre düzenleme işlerini de barındırıyor. Yükseklikleri stabil olarak bölgeye ayak uydurmak adına zemin + 3 olarak tasarlanmış olan bu projede, 58’i 2+1, 166’sı ise 3+1 planları ile tasarlandı.

Kırşehir yöresinin tüm geleneksel objelerine yer verilen TOKİ Kırşehir Kaman konutları, proje içerisinde cephe tasarımına ilişkin olarak taş kaplamalar ve ahşap görünümlü kaplamalara yer verdi. Dekoratif pençeler ve buna istinaden birçok tasarımın öne çıktığı projede, bölge halkının keyifli bir şekilde vakit geçirebilmesi bakımından ortak alanlara yönelik ideal çalışmalar da sağlandı. Nitelikli sosyal çevre ismiyle hayata geçirilen bu projede, hem çocukların, hem de yetişkinlerin tarzına uygun birçok sosyal aktivite yer alacak.

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları Fotoğraf Galerisi

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları Fotoğrafları

Kırşehir Kaman Konut Projesindeki Daireler

Siz de hemen TOKİ Kırşehir Kaman projesindeki dairelerden birine sahip olabilirsiniz. Var olan projelerin çalışmaları devam etmekte ve daire sahibi olamayanlar için alternatif yapılandırmalar ve ödeme planları ile bir ev sahibi olma şansları tanınmaktadır. Bu sayede var olan pek çok işlem sonuca ulaştırılacak ve kişiler yaşam alanlarının tasarlanması ile beraber bölgede daire sahibi olabilecekler. Kırşehir bölgesinin geleneksel ve yöresel çalışmalarının yoğunca kullanıldığı bu proje, 2018 tarihi itibariyle dairelerini sahipleri ile buluşturacak.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız