Paylaş
TOKİ Ankara Kahramankazan

TOKİ Ankara Kahramankazan Konutları

Başbakanlık, TOKİ eliyle Ankara’nın Kahramankazan ilçesi, Atatürk Mahallesi’nde bir proje gerçekleştiriyor. İnşa edilecek olan 334 konutun ihalesini 18 Temmuz Salı günü itibariyle tamamlandı. Proje içerisinde ihale kapsamının yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme işlerine de yer veriliyor. TOKİ Ankara Kahramankazan projesinde daire sahibi olmak isteyenler, 2018 tarihi itibariyle bu projelerin esnek ödeme planlarıyla hayallerini kurduğu dairelere ulaşabilecekler.

Zemin + 4 kat olarak tasarlanan projede konutların 294’ü 2+1, 40’ı ise 3+1 olarak inşa edilecek. Cephe tasarımlarında taş kaplamaların zemin kat seviyesinde döşenmesi ve ahşap görünümlü kaplamalara yoğunlukta yer verilmesiyle TOKİ Ankara Kahramankazan konutları çok daha çekici bir hal aldı.

TOKİ Ankara Kahramankazan Konutları Fotoğrafları

TOKİ ankara Kahraman kazan Konutları Fotoğrafları

 

Ortak Kullanım Alanları Göz Dolduruyor

Bölge halkının gün içerisinde keyifli vakit geçirmesine olanak tanıyan birçok ortak kullanım alanı oluşturuluyor. TOKİ Ankara Kahramankazan projesine dahil olacak kimseler oldukça şanslı. Muhteşem peyzaj yapısı barındıran, oyun parkını ön planda tutan, nitelikli sosyal çevresi planlanmış dairelerde ideal yaşam keyfini sürme şansı yakalayacaklar.

Siz de Kahramankazan’da bir ev sahibi olmak ve yaşamınızı çok daha çekici bir hale dönüştürebilmek için hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Kişinin durumuna göre alternatif ödeme yöntemleri ve vade seçenekleri sunan TOKİ, yıllardır ev satın alma hayali kuranlara esnek bir plan oluşturuyor. Siz de hemen bu alanlarda daire sahibi olmak ve başkentte yaşam sürmek için projeye göz atabilirsiniz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız