Paylaş
TOKİ Afyon karahisar Sinanpaşa Konutları Projesi

TOKİ Afyon Sinanpaşa Konutları

TOKİ’nin Afyon Sinanpaşa ilçesi, Ahmetpaşa beldesine inşa edilecek olan 100 adet tarım köy konutunun ihalesi 26 Temmuz 2017 tarihi itibariyle gerçekleşti. İhale kapsamında ticaret merkezi ve altyapı ile çevre düzenlemelerine de yer verildi. Konutlar müstakil, tek katlı ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. TOKİ Afyon Sinanpaşa konutları için ayrı bir bahçe alanına yer verileceği belirtiliyor. Geleneksel mimarinin ön plana çıkartılacağı projede, su basmanı seviyesinde taş kaplamalara ve ahşap görünümlü cephelere yer verilecek.

Afyonkarahisar’da konut sahibi olmak isteyenler, TOKİ Afyon Sinanpaşa projesine bakmalı, ödeme planlarını gözden geçirmeli, faydalanabilecekleri şartları aramalı. Neredeyse her bütçeye uygun planlanan konutlar, kişilerin yaşam özgürlüğünü baştan ele alma konusunda önemli bir yer ediniyor. Tarımköy projeleri, kentten köye dönüş ve ekonomiye katkı modelinde üretiliyor.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa Konutları Fotoğraf Galerisi

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa Konutları Proje Çizimi

Afyon’un En Gelişmiş Yerinde TOKİ Projesi

TOKİ Afyon Sinanpaşa projesinde daire sahibi olmak ve aynı zamanda yaşam alanınızı baştan şekillendirmek istiyorsanız siz de hemen seçiminizi yapabilirsiniz. Üç farklı konut tipinin öne çıkacağı bu projede, yaşam alanlarınızı tamamen doğa ile iç içe bir konumda bulma şansına sahipsiniz.

TOKİ’nin 2018 yılı itibariyle bu projeyi tamamlaması bekleniyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız