Paylaş
TOKİ Bursa Gemlik Konutları Projesi

TOKİ Bursa Gemlik Konutları

Başbakanlık ve TOKİ’nin ortak çalışma ile tasarladığı, Bursa’nın Gemlik ilçesi, Cihatlı mahallesinde inşa edilecek olan 224 konutlu projenin ihalesi gerçekleşti. 27 Temmuz Perşembe günü itibariyle gerçekleşen ihale kapsamında ek olarak 12 dükkan, altyapı ve çevre düzenleme işlerine de yer verildi. Yüksekliği zemin + 4 olarak ele alınan TOKİ Bursa Gemlik projesi, tüm konutlarını 2+1 olarak tasarlıyor.

Gemlik Bölge Hastanesi yakınına inşa edilecek olan bu yerleşim alanlarında pek çok dükkan, oyun parkları, peyzaj alanları ve sosyal aktivitelerin yoğunlukta yer verileceği düşünülüyor. Bursa ile özdeşleşen birçok obje ve öne çıkan geleneksel ürünlere yer verilecek olan TOKİ Bursa Gemlik Konutları, modernize bakımından ileri teknolojiye ayak uydurmuş durumda!

TOKİ Bursa Gemlik Konutları Fotoğrafları

TOKİ Bursa Gemlik Konutları Fotoğraf Galerisi

Hem Tatil Beldesi, Hem Yaşam Alanı!

TOKİ Bursa Gemlik projesinden bir daire sahibi olmak, hem tatil beldesi, hem de kalıcı bir yaşam alanı sahibi olmak demek! Esnek ödeme planlarıyla sunulacak olan bu daireler, sizlere hayalini kurduğunuz bir yaşam alanı oluşturma fırsatları veriyor! Geniş bir site içerisine dahil edilecek olan bu daireler, aynı zamanda yüzlerce farklı konut üzerinden komşuluk ilişkilerinizi tazeleme imkanları tanıyacak. Buna istinaden Bursa’nın en özel bölgesine inşa edilen konutlar, siz değerli kullanıcıların ödeme planlarına uygun bir şekilde tasarlanacak. Siz de bu alanda daire sahibi olmak ve yaşamınızı sıfırdan ele almak istiyorsanız hemen araştırmalarınızı yapabilirsiniz.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bilgi Talep ve Yorum Formu

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız