Paylaş
TOKİ Kırklareli Hamidiye Konutları

TOKİ Kırklareli Hamidiye Konutları

Başbakanlık Toplukonut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli bölgesine, bugüne kadarki en büyük projesini yapıyor. TOKİ Hamidiye projesinin, 7 Ağustos tarihi itibariyle 535 konutluk ihalesi gerçekleştirildi. Ayrıca proje içerisinde altyapı ve çevre düzenleme işlerine de yer verilecek. Yükseklikleri zemin + 4 kat olarak tasarlanan bu dairelerin 245’i 2+1, 290’ı ise 3+1 planında yapılıyor. Elinizi çabuk tutarsanız TOKİ Kırklareli Hamidiye projesinde daire sahibi olabilirsiniz.

Projede zemin kat seviyesinde tuğla kaplamalar kullanılıyor. Söveler ile dekoratif ve şık bir görsellik üretilirken, dekoratif pençelerin kullanılıyor. TOKİ Kırklareli Hamidiye konutları, yaşam alanınızı en ideal şekilde tasarlama imkanları sağlıyor. Bölgede, konut sahiplerinin günlük aktivitelerini kolaylık sağlayabilmesi bakımından peyzaj yapısı, oyun parkları, spor alanları ve yürüyüş yolu gibi birçok detay düşünülmüş durumda!

TOKİ Kırklareli Hamidiye Konutları Fotoğrafları

TOKİ Kırklareli Hamidiye Konutları Fotoğraf Galerisi

Yükselen Bölge Kırklareli’ne Eşsiz Bir Proje!

Uzun ve kolay ödeme planlarıyla daire sahibi olmak artık çok kolay. TOKİ Kırklareli Hamidiye projesine dahil olarak bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Dairelerinizi hemen satın almak için kararınızı da bir an evvel vermelisiniz. Bu alanda öne çıkan ve sınıfının lideri olacak proje, TOKİ’nin ileri teknoloji ile tasarlamış olduğu daireleriyle Kırklareli’de parlıyor. Kırklareli’nin kıymetlenen bölgesi Hamidiye’de daire sahibi olabilir, yaşamınızı tam anlamıyla ‘nitelikli sosyal alan’ çatısı altında tasarlanmış bir bölgeden sürdürme fırsatına erişebilirsiniz. Her geçen gün daha fazla kişinin dikkatini çeken bu alan, sizlere eşsiz vade seçenekleri ile sunulmakta.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

3 YORUM

  1. Adres olarak tam neresindedir haritalarda babaeski hamidiye mahallesi çıkıyor yardımcı olur iseniz sevinirim

  2. Kırklareli Merkez Hamidiye Mahallesinde yapılmakta olan TOKİ konutlarının başvuru talep tarihi ne zaman olacak? Başvuruda hangi şartları taşımak gerekmektedir?

    • Proje için başvuruların 2018 başlarında alınmaya başlanması, daire teslimlerinin 2019 sonuna yahut en geç 2020 başına yetişmesi umuluyor. Bu konuda resmî açıklama henüz yapılmadı. Proje ilanı çıkıldığında inşâallâh daha fazla detayı web sitemizde bulabileceksiniz. TOKİ Konutlarının tamamında öncelik ev sahibi olmayan orta ve dar gelirli kesime veriliyor. Ayrıca şehir yakınları ile gaziler ve engelli vatandaşlarımız da öncelik kapsamında yer alıyor. Bunun dışındaki şartlar, projenin detaylarına göre proje satış ilanı tarihinde bildiriliyor.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız