Paylaş
TOKİ Sivas Suşehri Konutları

TOKİ Sivas Suşehri Konutları

TOKİ tarafından gerçekleştirilecek olan TOKİ Sivas Suşehri projesinde 2. etap planlanan 460 adet konutun ihalesi yapıldı. 17 Ağustos 2017 tarihi itibariyle gerçekleştirilen ihalede, yaşam alanlarının yanı sıra ticaret merkezi, cami ve altyapı-çevre düzenleme işlerine de yer verildi. Yöresel mimari konseptli tasarlanan bu projede binalar zemin + 3 kat olarak planlandı. Konutların 298’i 2+1, 162’si ise 3+1 şeklinde inşa edilecek.

TOKİ, her kentin kendi mimarisine ve kültürüne saygı duyarak, projelerde bu özellikleri yoğunlukta kullanıyor. Bu da TOKİ Sivas Suşehri konutlarının çok daha çekici ve kentsel tasarımları alanında barındıran devasa bir yaşam alanı olmasına imkan tanıdı. Mahalle kültürü ve yatay mimari anlayışının hakim olduğu projede, Suşehri’nin yöresel ve modern çizgileri yer alıyor.

TOKİ Sivas Suşehri Konutları Fotoğrafları

TOKİ Sivas Suşehri Konutları Fotoğraf Galerisi

TOKİ Sivas’ı Baştan Yapılandırıyor

Dekoratif alan oluşturma konusunda ileri teknoloji ile harmanlanmış çalışmalarını ön plana çıkartan TOKİ, bu kapsamda kişilere hayalini kurduğu daireleri satın alma opsiyonları tanıyor. TOKİ Sivas Suşehri projesine dahil olarak, esnek ödeme planlarıyla hazırlanmış bir daireye sahip olabilme fırsatlarına direkt olarak ulaşın. Bu alanda öne çıkan ve söz konusu hizmetlerini çok daha yukarı seviyelere çeken TOKİ, sunduğu bu çözümlerle beraber sınıfının lideri olarak görülmekte. Sivas’a muhteşem dokunuşlar yapan ve konutlarını çok daha kaliteli bir hale dönüştüren TOKİ, bölge halkını mutlu etmeyi başarıyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız