Paylaş
TOKİ Tokat Niksar Konutları Projesi

TOKİ Tokat Niksar Projesi

TOKİ tarafından projelendirilerek hayata geçirilen TOKİ Tokat Niksar Projesi, Kültür Mahallesi’nde 306 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 16 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilen ihalede 306 konumun yanı sıra ticari merkezler, cami ve altyapı ve çevre düzenleme işlerine de yer verildi.

Zemin üstü 5 kat olarak tasarlanan daireler, 173’ü 2+1, 133’ü ise 3+1 olarak inşa edilecek. Projede modern ve geleneksel mimariyi harmanlayan TOKİ, yaptığı bu çalışmalarda taş kaplama, söve ve dekoratif pencerelere yer verdi. Konut sahiplerine “güvenilir yapı” sloganı ile hizmet sunan TOKİ, bu anlaşma ile beraber günün ihtiyacına tam olarak çözüm üreten yaşam alanlarını sunuyor. TOKİ Tokat Niksar konutlarında kaliteli bir yaşam sizleri bekliyor.

TOKİ Tokat Niksar Konutları Fotoğrafları

TOKİ Tokat Niksar Konutları Fotoğraf Galerisi

Ortak Yaşam Alanları ile Göz Dolduran Bir Proje

TOKİ Tokat Niksar projende bir daire alarak, ortak kullanım alanlarının şıklığı ile devasa bir çevre düzenlemesine kavuşacaksınız. TOKİ’nin en cazip fiyat seçenekleriyle sunduğu dairelerden faydalanabilmek ve aynı zamanda vade alternatifleriyle bir daire sahibi olma fırsatını yakalamak elinizde. Hemen seçenekleri gözden geçirmek üzere TOKİ çağrı merkezini arayın.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız