Paylaş

Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı olan Buruk Mahallesi’nde Toki tarafından yapılan konutların kura çekimi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Adana Sarıçam’da 283 konuta 601 başvuru yapıldı. Başvurusunu yapan kişiler için noter eşliğinde bir kura töreni düzenlendi. Bu tören, Adana Yüreğin Serinevler Spor Salonunda yapıldı. Kura çekiliş töreninde noter de hazır bulundu. Bunun yanı sıra törene katılımın çok fazla olduğu da dikkatlerden kaçmadı. 208 konut için başvuru yapan kişi sayısının 601 olması, evlere olan yoğun ilginin bir kanıtı olarak yorumlandı.

Ödeme Koşulları Belli Oldu

Projede yer alan konutların özellikleri şöyle;

  • Toplam 283 konutun yer aldığı projede, farklı oda sayılarından oluşan daireler yer alıyor.
  • Buna göre 139 adet konut, 2+1 konseptinde inşa edildi.
  • Konutlardan 144 tanesi ise 3+1 planına sahip.
  • 2+1 konutların ödeme planına baktığımız zaman taksit tutarının 830 TL olduğunu görüyoruz.
  • 3+1 konutlar için belirlenen fiyat ise 1047 TL.
  • Ayrıca konutları satın almak isteyen başvuru sahipleri, farklı oranlarla belirlenmiş olan peşinatları yatırmak zorunda.
  • Yüzde 10’dan başlayan peşinatlar, yüzde 15 ve yüzde 25 şeklinde sıralanıyor.
  • Vade seçenekleri ise 96, 108 ve 120 ay olarak belirlenmiş durumda. Oldukça cazip olan ödeme opsiyonları sayesinde Adana Sarıçam’da 283 konuta 601 başvuru yapıldı.

Projede Çağdaş Bir Yaşam Sunuyor

Adana Sarıçam’da inşa edilen proje, tam anlamı ile modern bir yaşam alanı konseptinde. Proje dahilinde birçok farklı sosyal ve dini yapı da yer alıyor.

Proje Özellikleri: Kent dışında olan proje, son derece geniş bir alan üzerine inşa edildi. Bunun yanı sıra alan içerisinde ibadet için bir cami de bulunuyor. Ayrıca parklar, dükkanlar ve daha farklı sosyal merkezler iler bir ailenin ihtiyacı olan her şey proje içinde düşünülmüş durumda. Güvenliğin ön planda tutulduğu konutlarda, modern mimarinin izleri kendisini belli ediyor. 6 katlı bloklar, beyaz ve sarı renkten tasarlanmış. Tüm bu özellikler nedeniyle, Adana Sarıçam’da 283 konuta 601 başvuru yapıldı. Kura çekimi sırasında, hak sahiplerinin heyecanlı olduğu da gözlerden kaçmadı.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, bu alandaki makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

4 YORUM

  1. Merhaba,
    Tuzla aydınlı mahalles, toki için başvuru yapmak istiyorum.alt gelir gurubu olarak 2+1 daire için ne kadar ne ilk etapta ödemeyi nereye yapmam gerekli.
    Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz

    • Yüzde 12 peşinat verirseniz 23.380 ₺ peşinat demek oluyor, 180 ay için aylık taksit bedeli 972 ₺

      Yüzde 20 peşinat verirseniz bu da 39.300 ₺ peşinat ödemiş olursunuz. Kalanı 240 ay için aylık 663 ₺ şeklinde taksitlendirebilirsiniz.

      Özel bir başvuru durumu olmayanların 22 Mart 2019’a kadar başvurması gerekiyor. Diğer (Şehir yakınları, gaziler ve yakınları, dul ve yetimler, en az %40 engelliler gibi) başvuru gruplarında tarihler değişkendir.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız