Paylaş
TOKİ İndirim Kampanyası 2018 Tarihleri

TOKİ İndirim Kampanyası 2018 için Borç Bitiren Kampanya ismi uygun görüldü. Önceki senelerden farklı olarak bu sefer kampanyada konut ve işyeri sahiplerinin borçlarını tümden kapatmalarına dair beklentiler var. 24 Nisan 2018 günü başvuruların kabul edilmeye başlanacağı TOKİ indirim kampanyası çerçevesinde, başvuru sahiplerinin ilk taksitlerinin 2016 sonuna kadar başlamış olması şartı aranıyor. Başvurular konut ve işyeri sahipleri tarafından da yapılabilecek.

TOKİ İndirim Kampanyası 2018 Başvuru Tarihleri

Yüzde 20 indirim sağlanan kampanyanın tarihleri de ilan edildi. TOKİ’den konut ya da işyeri almış olan kişilerden, ilk taksitleri 2016 yılı sonuna kadar başlamış olanların katılabileceği kampanyada, kalan borcun en az yüzde 25’ini ödemek isteyenler yüzde 20 indirim alıyor.

TOKİ İndirim Kampanyası 2018 yılında yine %20 indirim ile geldi. 24 Nisan 2018 ile 18 Mayıs 2018 tarihleri arasında kişi normal borcunu ödemeye devam ettiği bankaya başvuru yapabilecek. Konut ya da işyeri sahibi olan kimseler başvuru esnasında, toplu ödemek istedikleri tutarın hemen yüzde 20’si kadar indirimden faydalanarak, bu tutarda eksik ödeyecekler.

TOKİ İndirim Kampanyasında İndirim Ne Kadar

Kalan borcunun en az yüzde 25’ini ödemek isteyenler, bu tutardan %20 indirilerek kalan tutarı ödeyecekler.

100.000 lira borcu kalan biri, borcunun tamamını ödemek isterse 20.000 lira indirim ile 80.000 lira ödeyecek ve borcunu kapatacak. Bu kişi borcunun yüzde 25’i için öeme yapmak isterse, %20 indirimle 20.000 lira ödeyecek. Kalan borcunu ise mevcut şartlarda ödemeye devam edecek.

TOKİ Kampanyası Tanıtım Videosu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kampanyanın tanıtımına yönelik bir video hazırlayarak, kampanya detaylarına basit şekilde değindi. Video ile indirim kampanyasının daha iyi anlaşılması ve böylece kampanyanın daha çok kişiye ulaşması hedefleniyor.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişimsayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız