Paylaş
Toki Kayaşehir 2018 Kura Sonuçları

Toki Kayaşehir 2018 Kura Sonuçları açıklanırken yaşanan heyecan, ardından yerini Toki’nin internet sitesinde yaşanan izdihama bıraktı. TOKİ İstanbul Kayaşehir Konutlarında 2018 etabı, yatay mimari mahalle konseptinde inşa ediliyor. Nisan ayında başvuruları tamamlanan Toki Kayaşehir 605 Konut kura çekimi dün tamamlanarak, hak sahipleri ilan edildi.

Toki Kayaşehir 2018 Kura Sonuçları

TOKİ bu sene başvurularını 11 Nisan’a kadar aldığı, İstanbul Kayaşehir’de inşa edeceği 605 konutu kura çekimini canlı yayında yaparak, şehit aileleri ve engelliler öncelikli olmak üzere hak sahiplerini belirledi.

Toki Kayaşehir 2018 Kura Sonuçları Açıklandı

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı Toki Kayaşehir 605 konut projesi, TOKİ tarafından Kayaşehir’de toplamda 100.000 kişiye ev sahipliği yapacak konutların bir kısmını oluşturuyor.

Toki 2018 Kayaşehir 605 konut için 16.000’in üzerinde başvurunun bulunduğu liste esas alındı. Programda öncelikle 262 şehit ailesi ve malül başvurusunun daireleri kurasız olarak belirlendi. Ardından yine kuraya girmeksizin hak sahibi olabilecek engellilerin başvurularına verilecek daireler belirlendi. Son olarak 605 konut kurasına geçildi. Kura programı toplam 3 saat sürerken, konutlara başvuru sayısı 16.161 olarak ilan edildi.

Toki Kayaşehir 2018 Kura Sonuçları Listesi

Dün (25 Nisan 2018 Çarşamba) günü yapılan kura çekimi sonunda belirlenen hak sahipleri aşağıdaki listeler ile ilan edildi:

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız