Paylaş
TOKİ Tunceli Aktuluk Konutları

TOKİ Tunceli Aktuluk Konutları sayısı bir yeni proje ile artıyor. Bugüne kadar yüz binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, projelerine hız kesmeden devam ediyor. Buna göre kurum, almış olduğu bir karar ile Tunceli’de yeni bir projeye start verecek. Tunceli ilinin Aktuluk Mahallesi içinde yapılacak olan konutların ihalesi geçtiğimiz gün yapıldı. Buna göre Toki Tunceli’de yeni konut projesine başlayacak, en yakın zamanda.

TOKİ Tunceli Aktuluk Konutları Özellikleri

Açıklanan projeye göre toplamda 206 konut yapılacak. Kentin en güzel bölgelerinden birisi üzerinde yükselecek olan projede, konut dışında farklı yapılar da yer alacak. Buna göre yerleşke içerisinde bir ticaret merkezinin bulunacağı dile getirildi. Bunun yanı sıra bir cami de projede yer alacak. Ayrıca konutların çevre düzenlemesi ve alt yapılarının gerçekleştirilmesi de proje içinde bulunuyor.

Buna göre projede yer alan evlerin cephelerinde taş kaplama kullanılacak. Bölgede çok sık tercih edilen taş kaplamaların yanı sıra, pencerelerin değişik bir şekilde dizayn edileceği dile getirildi. Binaların her birinde kat silmeleri, payanda, söve ve ahşap görünüme sahip olan kaplamalar tercih edilecek.

TOKİ Tunceli Aktuluk Konutları

Konutlar, mahalle konseptine göre inşa edilecek. Proje içinde farklı büyüklüklerde dükkanlar da bulunuyor. Bunun yanı sıra hem çocuklar hem de yetişkinler için spor ve oyun alanları inşa edilecek. Ayrıca bir meydan, park ve cami, projenin dikkat çeken unsurları arasında bulunuyor.

Toki Tunceli Konutları Nasıl?

TOKİ Tunceli Aktuluk Konutları Projesinde yer alacak konut tipleri ise 2+1 ve 3+1 evlerden oluşuyor. Buna göre 2+1 evlerin sayısı 100 olarak belirlendi. Ayrıca 106 tane de 3+1 ev yapılacak. Evler, zemin kat üstüne 3 kat şeklinde inşa edilecek. Evlerin balkonlarının taş kaplama görünüme sahip olacağı açıklandı. Bunun yanı sıra klasik çatı sisteminin kullanılacağı belirtildi.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız