Paylaş
2018 TOKİ Ödeme Planı

2018 TOKİ ödeme planı farklı koşullar ile başvuru sahiplerinin karşısına çıkıyor. Buna göre ödeme planının belirlenmesinde birçok farklı kriter söz konusu. Ayrıca ödeme noktasında başvuru sahibi olan kişiler, özelleştirme yaparak, kendilerine en uygun olan ödeme planını seçebiliyorlar. Bunun için vade süresi ve yatırılacak olan peşinat son derece büyük bir önem arz etmekte.

2018 TOKİ Ödeme Planı Nasıl?

TOKİ, çok farklı ödeme planı sunan bir kurum. Ödeme planının belirlenmesinde farklı kriterler göz önünde bulundurulmakta. Buna  göre 2018 TOKİ Ödeme Planı şu ilkelere göre belirleniyor;

2018 TOKİ Ödeme Planı

  • TOKİ, en küçüğü 1+1 olmak üzere, 2+1 ve 3+1 konutlar inşa ediyor. Bundan dolayı konutların fiyatı değişmekte. Fiyatların değişmesi, aynı zamanda ödeme koşullarının da farklılaşmasını sağlıyor.
  • Peşinat oranı en düşük olarak yüzde 10. Peşinat oranı düşük olduğu zaman aylık olarak ödenecek para miktarı yükselmiş oluyor. Yüzde 12, 15, 20 gibi opsiyonlar, isteğe göre kullanılabiliyor.
  • Taksit sayısı da bu noktada değişebilmekte. En düşük ay 120 olarak belirlenmiş. Ayrıca 156 ve 180 ay seçenekleri de mevcut. En yüksek ay, yani taksit sayısı ise 240.
  • Başvuru bedeli, projenin tipine, konutların yapısına, bulunduğu kente göre farklılık arz etmekte. Tüm bunlara göre 2018 TOKİ ödeme planı bu sene için planlanabilir.

TOKİ Başvuru Süreci Nasıl İşliyor?

2018 TOKİ ödeme planı bu yıl itibari ile başvuru yapan kişilere göre ortaya çıkıyor. İstenilen ödeme takviminin oluşturulması gerekiyor. Daha sonraki süreç içerisinde ise başvuru yapabilmek için belirlenmiş olan kurumlara gitmek ve bazı belgeleri ibraz etmek şarttır. Gelir belgesi, evi olmadığına dair evrak gibi dokümanlara başvuru süreci başlatabilir. Ayrıca tercih edilen konut projesine göre bir başvuru bedelinin de bankaya aktarılması şarttır.

TOKİ Projeleri için Çağrı Merkezi

444 86 54 Bize Sorun

TOKİ Konutları ve Projeleri

TOKİ Projeleri ve TOKİ Konutları hakkında bilgileri edinebileceğiniz sayfalarımızı ziyaret etmeyi unutmayınız. TOKİ Sosyal Konutları ve Projelerine ait haber ve detayları her zaman TOKİ Haberleri sayfalarımızda, ayrıca TOKİ Konutları Projeleri bilgilerine TOKİ Projeleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz. TOKİ’nin inşa ettiği konutlar hakkında bizlere iletmek istediğiniz bilgileri İletişim sayfamızdan ulaştırabilirsiniz. Konut Projeleri hakkında sormak istediklerinizi, ilgili projenin sayfası altındaki formdan iletebilirsiniz.

TOKİ’nin satış ve kredilendirme sisteminin İslâm hukûkuna uygunluğu ve düzenlediği sâir kampanyaların fâiz içerip içermediği hakkında, İslâmî Konut Finansmanı Makalelerimizi inceleyebilir ve ilgili yazılar altında sorularınızı yöneltebilirsiniz.

CEVAP VER

Yorumunuzu yazınız.
Lütfen buraya adınızı yazınız